Het Ontmoetingscentrum kan je best bereiken via e-mail.

Voor alle vragen en info ivm verhuur zalen:

info@oc-stokrode.be
Bedankt voor je begrip. 

 

 

 

Tarieven Ontmoetingscentrum Stokrode

Wij werken momenteel aan een structurele herorganisatie van het Ontmoetingscentrum. Ook de voorwaarden en tarieven zullen wijzigen.
De (oude) tarieven en voorwaarden staan daarom niet meer online.

Reserveren
Goed nieuws. Je kan wél nu reeds de zaal reserveren voor de volgende maanden en voor 2022. Doe dit bij voorkeur per mail. Wij bevestigen vervolgens ook per mail dat je een optie neemt op de zaal voor die datum. Ook in de bezettingskalender zie  je dan dat op deze datum jouw optie loopt. 

Zodra de nieuwe voorwaarden en tarieven klaar zijn word je door ons gecontacteerd en zal je "officieel" de boeking kunnen doen. Heb hiervoor wel nog wat geduld, dit zal vermoedelijk pas tegen het einde van dit jaar zijn.

Als je nu reeds een optie neemt dan ben je er zeker van dat de zaal voor jou gereserveerd wordt. Mocht je feest toch niet kunnen doorgaan dan kan je de optie gratis annuleren. 

 

Slaap op je twee oren...

Zodra je een optie neemt op de zaal (en door ons bevestigd) dan wordt hij voor jou voorbehouden!

 

Corona

Uiteraard weten we ook niet hoe de Coronamaatregelen zullen evolueren en wat de toestand de volgende maanden zal zijn. Wij volgen strikt de maatregelen ons opgelegd door het nationaal Overlegcomité en de locale overheid.

 

 

Reserveren via mail:

info@oc-stokrode.be

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter