Activiteiten 2018

Regio Hasselt-West naar Scherpenheuvel

Elk jaar vertrekken we op bedevaart naar Scherpenheuvel uit de regio Kermt, Spalbeek, Stokrooie en Tuilt. Ook dit jaar weer en niet alleen de leden maar ook het mooie lenteweer was van de partij.

 

In Scherpenheuvel werd een programma uitgewerkt met keuze van de Rozenkrans of Mariabezinning in de Pelgrim. Daarna was er koffie en taart voorzien. Als afsluiting kwamen we allemaal bij elkaar in de Mariahal voor de Eucharistieviering.

 

De viering werd voorgegaan door Pastoor Gerard Janssen en opgeluisterd door de zangkoren en de fanfare van Kermt. 

Tekst en foto's: Theo Vallons

Zoek in Stokrooie.be

Schrijf je in voor de Digitale Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een presentje. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Onze sponsors

Hero vastgoed Heusden-Zolder

vrt NWS

Uitslagen bevestigen exitpolls: meerderheid van Ieren stemt voor legaliseren abortus
Ierland heeft gestemd voor het legaliseren van abortus. 66,4 procent van wie bij het referendum van gisteren zijn stem heeft uitgebracht stemde tegen het 8e amendement van de grondwet, dat het leven van de foetus en dat van de moeder als evenwaardig beschouwt. De Ierse premier Leo Varadkar heeft het over "het hoogtepunt van een stille revolutie".
>> Read More

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter