Activiteiten 2018

Regio Hasselt-West naar Scherpenheuvel

Elk jaar vertrekken we op bedevaart naar Scherpenheuvel uit de regio Kermt, Spalbeek, Stokrooie en Tuilt. Ook dit jaar weer en niet alleen de leden maar ook het mooie lenteweer was van de partij.

 

In Scherpenheuvel werd een programma uitgewerkt met keuze van de Rozenkrans of Mariabezinning in de Pelgrim. Daarna was er koffie en taart voorzien. Als afsluiting kwamen we allemaal bij elkaar in de Mariahal voor de Eucharistieviering.

 

De viering werd voorgegaan door Pastoor Gerard Janssen en opgeluisterd door de zangkoren en de fanfare van Kermt. 

Tekst en foto's: Theo Vallons

Zoek in Stokrooie.be

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een presentje. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Onze sponsors

Hero vastgoed Heusden-Zolder

vrt NWS

Een bizarre persconferentie in Helsinki: Trump vertrouwt Poetin meer dan eigen veiligheidsdiensten
VRT NWS-verslaggever Jan Balliauw was gisteren in de Finse hoofdstad Helsinki, waar Donald Trump en Vladimir Poetin elkaar urenlang onder vier ogen spraken. Na deze tête-à-tête tussen de presidenten van de VS en Rusland was Balliauw toeschouwer van een bizarre persconferentie.
>> Read More

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter