Activiteiten in 2019

Dit zijn de eerste communicanten

Op zondag 5 mei om 10.30 uur doen zes kinderen in Stokrooie hun eerste communie. Zij nodigen iedereen uit om dan met hun mee te vieren. 

Foto: Viviane Thomassen
Foto: Viviane Thomassen

Gezinsviering met naamopgave van de 1ste communicanten

Op zaterdag 23 februari 2019 om 19u mogen deze kinderen vooraan in de kerk hun naam komen zeggen zodat iedereen weet dat zij hun eerste communie zullen doen op zondag 5 mei 2019.  

Ouders, broers, zussen, vriendjes en zangkoor zullen samen met de priester de viering verzorgen. Iedereen van harte welkom!

 

Tekst: Viviane Thomassen

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Op de verkiezingsrally van de Brexitpartij: "Dit is het begin van een politieke revolutie"
In Londen hebben duizenden mensen de afsluitende verkiezingsrally bijgewoond van de Brexitpartij. Amper 5 weken na de lancering staat de nieuwe partij van populist Nigel Farage vooraan in alle peilingen. Maar de ambities van Farage gaan verder dan de Europese verkiezingen van morgen. 
>> Read More

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter