Stokrooie is welkom op de koffie bij Andrea

Beste fans en inwoners van Stokrooie.

Ik ben afkomstig uit Regensburg in de mooie deelstaat Beieren maar woon nu al een viertal jaren in Hasselt, mijn repertoire bestaat voornamelijk uit de Duitstalige schlager met hoog Tiroler gehalte en de après-ski sfeer breng ik overal met me mee.

Ik wil graag kennismaken met mijn buren en ook met mijn wijk en stadsgenoten, daarom nodig ik alle Hasselaren uit bij mij op de koffie in het Crutsenhof, Oude Kuringerbaan 93 3500 Hasselt op zondag 29 mei 2016 vanaf 14.00 uur.

We vragen een kleine bijdrage in de kosten van 5 euro maar daarvoor krijg je ook een lekkere tas koffie en een stuk taart. Om een overzicht te hebben over de hoeveelheid taart ik me moet aanschaffen had ik graag dat je me een seintje geeft om je komst te bevestigen op het nummer 0477-300 569 of op zangeres.andrea@telenet.be.

Op het programma staat na de korte voorstelling van mijzelf, een optreden van circa 45 minuten, tijdens de pauze zal ik met ieder van jullie persoonlijk kennismaken aan tafel en na het tweede showgedeelte ben ik terug present voor een gezellige babbel. De prijs van de dranken houden we heel democratisch want het is zeker niet de bedoeling om hier wat centen te verdienen maar gewoon een heel gezellige zondagnamiddag te beleven met mijn stadsgenoten.

Tenslotte wil ik nog benadrukken dat natuurlijk ook de fans van harte welkom zijn ongeacht jullie woonplaats, vele lieve groetjes en hopelijk mag ik jullie allen welkom heten bij mij op de koffie.

Liefs Andrea

Ingestuurd door Andrea Schön
Foto: Guy Rassart

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Nederlandse premier Rutte over snelheidsverlaging van 130 naar 100 km/u: "Dit is een rotmaatregel"
De Nederlandse premier Mark Rutte noemt de beslissing om de maximumsnelheid op Nederlandse snelwegen te verlagen naar 100 km per uur, een "een rotmaatregel". Maar tegelijk benadrukt hij hoe belangrijk het is. De snelheidsbeperking is een van de stappen die de overheid zet om het teveel aan stikstof in Nederland te verhelpen.
>> Read More

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter