Juridische informatie en voorwaarden gebruik 'stokrooie.be'

Links

Ondanks zorgvuldige controles kunnen wij (Wijkwerking Stokrooie en/of de beheerder van deze website) nooit aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de externe websites waarnaar wordt gelinkt. Voor die inhoud zijn uitsluitend de beheerders van de betreffende websites aansprakelijk. 

E-mail

Opgegeven e-mailadressen worden enkel gebruikt om (eventueel) nieuwsbrieven te versturen naar dit adres. De e-mailadressen worden nooit uitgeleend aan derden of te koop aangeboden aan derden. Ten alle tijde kunt je je uitschrijven voor onze nieuwsbrief en wordt je e-mailadres verwijderd.

Site en RSS-feeds

Er wordt op de website gebruik gemaakt van RSS-feeds afkomstig van derden, waarnaar wij linken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt. Wij geven geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op dit systeem werd geraadpleegd of die via dit systeem werd uitgewisseld. Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site of zou voortvloeien door het praktisch gebruik van de eventueel verkeerde informatie die zou zijn verstrekt. 

De RSS-feeds die worden gebruikt op deze website Stokrooie zijn afkomstig van en worden geleverd door:

Het Nieuwsblad (www.hetnieuwsblad.be) - tagging "Hasselt" 

VRT Nieuws (www.vrt.be/vrtnws/nl)

Buienradar (www.buienradar.be) - actueel weerbericht

MeteoGroup (www.meteoservices.be)

Commentaren en reacties

De algemene regel in de reacties/commentaren is geen scheldwoorden of discriminerende opmerkingen gebruiken. Je mag alleen geoorloofde, persoonlijke en niet-commerciële reacties en commentaren plaatsen. De informatie moet ook relevant zijn voor het betrokken forum of artikel. Onrechtmatige uitlatingen zijn niet toegestaan. Daarmee worden bedoeld: alle uitlatingen die in strijd zijn met de openbare orde of de goede zeden, uitlatingen die discriminerend, beledigend, lasterlijk of kwetsend zijn of die op een andere manier inbreuk plegen op de rechten van anderen. Commentaren en/of reacties die ingaan tegen de belangen van de community, die beledigend en/of ongepast zijn, plaatsen we niet en worden verwijderd. Dit gebeurt eenzijdig en zonder opgave van reden. Wijkwerking Stokrooie en/of de houder van deze website kan NOOIT aansprakelijk gesteld worden bij het niet naleven van of inbreuken tegen bovenstaande bepalingen. 

Rechten foto's/teksten

Elke inzender van een artikel of een foto is zélf aansprakelijk voor de inhoud van zijn gepubliceerde teksten en voor het gebruik van alle foto- en illustratiemateriaal op de website Stokrooie. Daarom wordt bij het uploaden van een artikel/foto telkens uitdrukkelijk gevraagd (verplicht veld) aan de inzender om manueel te bevestigen en aan te vinken dat hij/zij verklaart volledig akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, zijnde de juridische informatie gepubliceerd op deze pagina. Enkel foto's en of teksten die zelf werden gemaakt, of gemaakt door de eigen vereniging, of waarvoor gebruiksrecht (copyright) is verkregen om ze te publiceren, mogen gebruikt worden op de website Stokrooie. Ook wordt verondersteld dat alle personen die voorkomen en herkenbaar zijn op de foto hebben ingestemd met de publicatie van hun foto (portretrecht). Teksten of foto's zonder bronvermelding overnemen van internet is niet toegelaten. Wijkwerking Stokrooie en/of de houder van deze website heeft steeds het recht om een artikel of foto - zonder opgave van reden - te weigeren of niet te publiceren op de website. Wijkwerking Stokrooie en/of de houder van deze website kan NOOIT aansprakelijk gesteld worden bij het niet naleven van of inbreuken tegen bovenstaande bepalingen. 

Sta je herkenbaar op een foto op deze website en wens je dat deze verwijderd wordt, dan kunnen we dit doen na een bericht met duidelijke reden waarom je dit wenst. Hou er rekening mee dat op openbare plaatsen portretrecht geldt: je wordt verondersteld toe te staan dat je afbeelding of foto (en zelfs videobeelden) genomen kan worden.

 

Mocht je ondanks alles toch onregelmatigheden zien op deze website, meld het ons dan en neem contact met ons op via het contactformulier.

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Aantal kankerdiagnoses in ons land lag nooit zo hoog, overlevingskansen wel sterk gestegen
Meer dan 78.400 Belgen hebben vorig jaar te horen gekregen dat ze kanker hadden. Het aantal diagnoses in ons land lag nog nooit zo hoog. Tegelijk daalt het aantal mensen dat sterft aan kanker. En de overlevingskansen bij bepaalde kankers zijn, onder meer dankzij verbeterde behandelingen, sterk gestegen.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie