Ontmoetingscentrum StokrodeJeugd - en Ontmoetingscentrum STOKRODE vzw
Sint-Amandusstraat 18
3511 Stokrooie
Tel: 011/25 41 15
stokrodevzw@yahoo.com

 

Het Ontmoetingscentrum kan je bereiken via e-mail en telefoon.
Voor alle vragen en info ivm verhuur zalen:

stokrodevzw@yahoo.com
011 / 25 41 15

 


BELANGRIJK (corona)

 

2020

Geen nieuwe reservaties voor 2020
Voor de resterende maanden dit jaar kunnen géén nieuwe reservaties (voor 2020 dus) meer gemaakt worden. 
Je kan wel reeds reserveren voor 2021.

De reeds gemaakte boekingen voor 2020 kunnen wél 
nog doorgaan. Uiteraard rekening houdend met de nodige wettelijke beperkingen en op voorwaarde dat er geen wijziging komt vanwege de Veiligheidsraad. 

Momenteel (sept 2020) is het wettelijk aantal personen toegelaten voor een feest nog altijd beperkt tot maximum 10 personen. 

 

 

2021
Je kan nu reeds reserveren voor 2021. We weten uiteraard ook niet hoe de toestand ivm corona volgend jaar zal evolueren. Maar reservaties kan je in ieder geval nu al maken zodat de zaal op de gewenste datum voor jou geboekt is. 

 

CORONA - MAATREGELEN

Volgens de experten zullen we nog een hele tijd met het coronavirus moeten leven. We zullen dan ook nog een hele tijd maatregelen moeten blijven nemen om de verdere verspreiding of nieuwe opflakkeringen van het COVID-19 virus zoveel mogelijk te vermijden.

 

Ter info hierbij een link naar de actuele coronagids, een initiatief van Socius, Steunpunt sociaal-cultureel werk vzw en De Federatie, belangenbehartiger voor het sociaal-cultureel volwassenenwerk en de amateurkunsten in Vlaanderen. Naar dit document verwijst de Stad Hasselt in haar communicatie inzake corona-preventie voor de ontmoetingscentra. 

 

In de coronagids kan je alle richtlijnen en veiligheidsprincipes vinden voor organisatoren en initiatiefnemers van groepsactiviteiten in het sociaal-cultureel werk en de amateurkunsten op een voor begeleiders en deelnemers veilige manier te kunnen hernemen.

Ben jij organisator of neem je binnenkort het initiatief een vergadering, feest of bijeenkomst te organiseren in het OC Stokrode? Lees dan vooraf de coronagids. Op de pagina naar waar gelinkt wordt kan je steeds de meest actuele versie van de gids downloaden.

 

 

link coronagids 

De Raad van Bestuur Ontmoetingscentrum wil uitbreiden

14-07-2018
De Raad van Bestuur van VZW Ontmoetingscentrum Stokrode wenst uit te breiden.

 

Wij zoeken mensen die willen mee helpen met de organisatie en het beheer van het Ontmoetingscentrum.

 

Momenteel telt de Raad van Bestuur zes leden.

 

Iedere 2de donderdag van de maand vergadert de Raad van Bestuur in het Ontmoetingscentrum.

 

Verder zoekt de Raad van Bestuur ook vrijwilligers die een helpende hand toesteken bij koffietafels of met het poetsen van de zaal en cafetaria.

 

Geïnteresseerden kunnen telefonisch contact opnemen met het secretariaat (011/254115) en dit op maandag en vrijdag van 08.30 uur tot 11.30 uur of via mail stokrodevzw@yahoo.com.

Algemene info zalen

Twee zalen ter beschikking, ongeveer 90 parkeerplaatsen

* huwelijksfeest
* familiefeest
* babyborrel
* koffietafel
* (jongeren)fuif
* vergadering
* toneelopvoering
* .....


Telefoon voor informatie en/of reservatie: 011/25 41 15 (maandag en vrijdag van 09.00 uur tot 11.30 uur) of mail naar stokrodevzw@yahoo.com


>> Klik voor info ivm voorwaarden verhuur zalen
>> Klik hier voor de tarieven

De zaal vroeger

en onze feestzaal nu...

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter