Ontmoetingscentrum StokrodeOntmoetingscentrum STOKRODE vzw
Sint-Amandusstraat 18
3511 Stokrooie
Tel: 0499/71 24 96 (liefst e-mail gebruiken)
info@oc-stokrode.be

Oproep voor het ons bezorgen van foto's

Momenteel zijn we aan het werken aan een hernieuwde start voor het Ontmoetingscentrum, nieuwe voorwaarden en ook hieraan gekoppeld een nieuwe website. 
We zijn ook op zoek naar mooie foto’s die duidelijk aangeven hoe je onze zaal kan omvormen tot een mooie locatie voor familiefeesten, fuiven, babyborrels, verjaardagsfeesten enz...
Het soort van foto’s die aangeven dat de zaal of cafetaria voor vele doeleinden kan worden gebruikt. Vooral hoe jij die toen hebt ingericht en ook sfeerfoto’s van tijdens de activiteit.

Heb je in het verleden iets georganiseerd in het Ontmoetingscentrum en heb je daar mooie foto's van? Dan zouden we het enorm op prijs stellen indien je ons deze kan doorsturen. Wij gebruiken ze dan als referentiefoto op de nieuwe website. Dit kan toekomstige kandidaat-huurders zeker inspireren. 

Je kan de foto's ons bezorgen via mail "info@oc-stokrode.be"
of online versturen via www.wetransfer.com
Alvast enorm bedankt!!!

 

Het Ontmoetingscentrum kan je bereiken via e-mail en telefoon.
Voor alle vragen en info ivm verhuur zalen.
Gebruik bij voorkeur e-mail:

info@oc-stokrode.be
0499 / 71 24 96

 


BELANGRIJK (corona)

Actuele maatregelen

Op 12 januari werd een ministerieel besluit gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad dat huidige coronamaatrdegelen worden verlengd tot (minstens) 1 mei 2021.

Er mogen geen feesten of bijeenkomsten georganiseerd worden. Ook koffietafels na een begrafenis zijn verboden. Er mogen binnen geen ontmoetingen meer plaatshebben, enkel buiten mag eventueel nog maar met maximum vier personen (mét mondmasker en social distancing). 

Het komt er op neer dat - tot nader order - alle verdere activiteiten in het Ontmoetingscentrum verboden zijn.   

 

 

2021-2022
Je kan nu reserveren voor de volgende maanden van 2021 en voor 2022. We weten uiteraard ook niet hoe de toestand ivm corona zal evolueren. Maar reservaties kan je in ieder geval nu al maken zodat de zaal op de gewenste datum voor jou geboekt is. Mochten de coronamaatregelen op het tijdstip van je feest nog steeds gelden dan contacteren wij je en wordt je reservatie (kosteloos) geannuleerd. 

 

BELANGRIJK: Je kan reserveren voor 2021 !!!

Wij werken momenteel nog aan een structurele herorganisatie van het Ontmoetingscentrum. Ook de voorwaarden en tarieven zullen wijzigen.
De (oude) tarieven en voorwaarden staan daarom niet meer online. Reserveren
Goed nieuws. Je kan wél nu reeds de zaal reserveren voor 2021.
Doe dit bij voorkeur per mail. Wij bevestigen vervolgens ook per mail dat je een optie neemt op de zaal voor die datum. Ook in de bezettingskalender zie  je dan dat op deze datum jouw optie loopt. 

Zodra de nieuwe voorwaarden en tarieven klaar zijn word je door ons gecontacteerd en zal je "officieel" de boeking kunnen doen. Heb hiervoor wel nog wat geduld, dit zal vermoedelijk pas tegen in het voorjaar 2021 zijn.

Als je nu reeds een optie neemt dan ben je er zeker van dat de zaal voor jou gereserveerd wordt. Mocht je feest toch niet kunnen doorgaan dan kan je de optie gratis annuleren. 

 

Slaap op je twee oren...

Zodra je een optie neemt op de zaal (en door ons bevestigd) dan wordt hij voor jou voorbehouden!

 

Corona

Uiteraard weten we ook niet hoe de Coronamaatregelen zullen evolueren en wat de toestand in 2021 zal zijn. Wij volgen strikt de maatregelen ons opgelegd door het nationaal Overlegcomité en de locale overheid.  

 

 

Reserveren via mail:

info@oc-stokrode.be

 

CORONA - MAATREGELEN

Volgens de experten zullen we nog een hele tijd met het coronavirus moeten leven. We zullen dan ook nog een hele tijd maatregelen moeten blijven nemen om de verdere verspreiding of nieuwe opflakkeringen van het COVID-19 virus zoveel mogelijk te vermijden.

 

Ter info hierbij een link naar de actuele coronagids, een initiatief van Socius, Steunpunt sociaal-cultureel werk vzw en De Federatie, belangenbehartiger voor het sociaal-cultureel volwassenenwerk en de amateurkunsten in Vlaanderen. Naar dit document verwijst de Stad Hasselt in haar communicatie inzake corona-preventie voor de ontmoetingscentra. 

 

In de coronagids kan je alle richtlijnen en veiligheidsprincipes vinden voor organisatoren en initiatiefnemers van groepsactiviteiten in het sociaal-cultureel werk en de amateurkunsten op een voor begeleiders en deelnemers veilige manier te kunnen hernemen.

Ben jij organisator of neem je binnenkort het initiatief een vergadering, feest of bijeenkomst te organiseren in het OC Stokrode? Lees dan vooraf de coronagids. Op de pagina naar waar gelinkt wordt kan je steeds de meest actuele versie van de gids downloaden.

 

 

link coronagids 

De Raad van Bestuur Ontmoetingscentrum wil uitbreiden

14-07-2018
De Raad van Bestuur van VZW Ontmoetingscentrum Stokrode wenst uit te breiden.

 

Wij zoeken mensen die willen mee helpen met de organisatie en het beheer van het Ontmoetingscentrum.

 

Momenteel telt de Raad van Bestuur zes leden.

 

Iedere 2de donderdag van de maand vergadert de Raad van Bestuur in het Ontmoetingscentrum.

 

Verder zoekt de Raad van Bestuur ook vrijwilligers die een helpende hand toesteken bij koffietafels of met het poetsen van de zaal en cafetaria.

 

Geïnteresseerden kunnen telefonisch contact opnemen met het secretariaat (0499/71 24 96) en dit op maandag en vrijdag van 08.30 uur tot 11.30 uur of via mail stokrodevzw@yahoo.com.

Algemene info zalen

Twee zalen ter beschikking, ongeveer 90 parkeerplaatsen

* huwelijksfeest
* familiefeest
* babyborrel
* koffietafel
* (jongeren)fuif
* vergadering
* toneelopvoering
* .....


Telefoon voor informatie en/of reservatie: 0499/71 24 96 (maandag en vrijdag van 09.00 uur tot 11.30 uur) of mail naar stokrodevzw@yahoo.com


>> Klik voor info ivm voorwaarden verhuur zalen
>> Klik hier voor de tarieven

De zaal vroeger

en onze feestzaal nu...

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter