Privacyverklaring - GDPR

Wijkwerking Stokrooie (stokrooie.be) hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens en het respect voor je  privacy. In deze Privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

 

Wijkwerking Stokrooie houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) die van toepassing is sinds 25 mei 2018. 

Privacyverklaring Wijkwerking Stokrooie (stokrooie.be)
Privacyverklaring Stokrooie.pdf
Adobe Acrobat document 127.3 KB

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Politie zet in op alcoholcontroles aan Nederlandse grens, Crevits: "Als horeca weer open mag, stopt hinderpremie"
Er zijn de afgelopen 24 uur minder dan 100 nieuwe bevestigde besmettingen geregistreerd. Er zijn ook 26 nieuwe ziekenhuisopnames en 19 extra coronadoden. En minister van Economie Hilde Crevits (CD&V) heeft benadrukt dat de hinderpremie stopgezet wordt van zodra cafés en restaurants opnieuw open mogen. Horeca Vlaanderen had gepleit om de steunmaatregelen te laten doorlopen voor horecazaken die een heropening niet zagen zitten, maar Crevits gaat daar dus niet op in. Volg al het coronanieuws in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter