Sponsoring

Je kunt de website van Stokrooie helpen sponsoren.  


We plaatsen in ruil voor een klein bedrag een banner op de pagina's van de website Stokrooie. Deze banner komt aan de rechterzijde en heeft steeds de standaard-afmeting 170x38 pixels. Dit kan naar keuze een vaste banner zijn of een bewegende banner (animatie).

Deze service is in eerste instantie en bij voorkeur voorbehouden aan de handelaars of verenigingen uit Stokrooie zelf.

 

In de banner wordt een link gelegd naar je eigen website. De inhoud van de site waarnaar gelinkt wordt mag in geen geval politieke, racistische, sexuele of aanstoot gevende gegevens bevatten. 


Prijs voor een banner: 3,90 €

Voor dit bedrag krijg je gedurende een ganse maand een permanente aanwezigheid op de homepagina van Stokrooie en maak je reclame voor je handelszaak. Telkens een bezoeker op jouw banner klikt wordt hij doorgelinkt naar jouw eigen website (of indien je wenst zelfs naar een specifieke pagina binnen je website). Om je eigen banner gedurende één maand op de homepagina van stokrooie.be te plaatsen vragen we je maar... 3,90 € (alles inbegrepen). En, we maken de mogelijke feedback naar jouw site zelfs groter: we plaatsen je banner meteen op ALLE pagina's !

 

Kortingen
Prijs banner per maand: 3,90 €
Prijs banner voor zes maanden: voordeeltarief 22,50 €

Prijs banner voor één jaar: voordeeltarief 39 € (of twee maanden gratis)

 

Om het voor ons administratief 'werkbaar' te kunnen houden is een periode van een kwartaal (zes maanden) het minimum.

 

Ontwerp 

Hiervoor kies je zelf. De banner kan naargelang jouw keuze ofwel zelf door jou worden ontworpen en aangeleverd als een kant-en-klaar bestand (170 x 38 pixels) in GIF of JPG formaat. Ofwel kunnen wij een banner voor je maken. Eenmalige ontwerpkosten hiervoor: voor een vaste banner 18 € / voor een bewegende banner 26 € 


Aantal banners is beperkt !
Om de website mooi en overzichtelijk te blijven houden wordt het aantal banners op de website Stokrooie beperkt gehouden. Zo kan jouw banner steeds worden opgemerkt en worden aangeklikt en zal hij niet verdrinken in een eindeloze reeks van reclamebanners zoals je die op sommige andere sites kan vinden. 

 

Wij beperken daarom het aantal banners op de website Stokrooie tot maximum 3.
Wees er snel bij want onder het motto 'die het eerst komt, eerst maalt'... (op = op)

Zodra je ons contacteert bezorgen wij je alle praktische gegevens en ook het rekeningnummer van Wijkwerking Stokrooie.

 

Heb je interesse, laat het ons weten en dan plaatsen we je op een wachtlijst. Zodra er dan een plaats 'vrijkomt' wordt jij hiervan als eerste verwittigd.


Interesse, contacteer ons 

 

 

Voorbeelden vaste en bewegende banner

Voorbeeld van een vaste link

Voorbeeld van een bewegende link (animatie)

De inhoud van je banner kan zowel in kleur, tekst, achtergrond/foto als lettertype vrij worden gekozen. 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

"Schokkend" en "flagrante schending van internationaal recht": wereld reageert scherp na Israëlische luchtaanval op Rafah
De Israëlische luchtaanval op een tentenkamp in Rafah lokt heel wat internationale kritiek uit. Bij die aanval kwamen volgens het Palestijnse ministerie van Gezondheid dan ook 45 mensen om het leven en geraakten nog eens 249 anderen gewond. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu geeft aan dat "iets drastisch is foutgegaan", maar dat Israël de zaak onderzoekt. Verschillende landen veroordelen de aanval en willen de druk opvoeren om het offensief in Rafah stop te zetten, zoals het Internationaal Gerechtshof in Den Haag recent heeft bevolen.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie