Echte wedstrijdvraag Fietszoektocht 2012 (fotovraag)

Tijdens de FietsZoektocht krijg je een aantal wedstrijdvragen voorgeschoteld. Er zijn gemakkelijke vragen, iets minder gemakkelijke vragen, wat moeilijke vragen maar ook strikvragen :-) 

 

Omdat we niet te beroerd zijn om alvast een tipje van de sluier op te lichten tonen we hieronder alvast één "echte" vraag zoals die zal ook voorkomt in het wedstrijdformulier van 9 september. En vooruit, we geven het toe, het is meteen ook de moeilijkste vraag...


(en nog goed nieuws... deze vraag bevat géén valstrik) 

 

----------------------------------------------------------------------------------------
OMSCHRIJVING
Je ziet hieronder foto's van vijf brievenbussen. Al deze brievenbussen behoren bij woningen die gelegen zijn naast het parcours van de FietsZoektocht. Als je de fietstocht doet dan kom je ze gegarandeerd tegen. Ze staan allemaal aan de straatzijde, zowel aan de linerkant als rechterkangt van de straat. Maar je moet ze enkel nog vinden... En om begrijpelijke reden zijn op de foto's de huisnummer onherkenbaar grijs gemaakt.  

Oh ja, de route hoe het parcours zal verlopen houden we nog even geheim en kom je pas te weten op 9 september. Zo goed en vrijgevig zijn we nu ook weer niet...  :-)

VRAAG: Geef het getal (de som) die je krijgt als je de huisnummers van onderstaande vijf brievenbussen bij elkaar optelt. 

Brievenbus A
Brievenbus A
Brievenbus B
Brievenbus B
Brievenbus C
Brievenbus C
Brievenbus D
Brievenbus D
Brievenbus E
Brievenbus E

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog: Superkern is afgelopen, WHO raadt neus- en mondmaskers in het openbaar nu toch aan
De vergadering van de "superkern" (de tien partijen die de regering-Wilmès volmachten hebben gegeven + de top van de federale regering) in Hertoginnedal is afgelopen. Wat is er juist beslist? Op tafel lag de verlenging van de huidige coronamaatregelen én een nieuw financieel steunpakket, met focus op de horeca, onze koopkracht en de ziekenhuizen. De Wereldgezondheidsorganisatie raadt nu toch aan om neus- en mondmaskers in het openbaar te dragen. Daarmee verandert de WHO het geweer van schouder. En de dagelijkse corona-cijfers zijn (over het algemeen) opnieuw in dalende lijn. Volg al het coronanieuws in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter