Echte wedstrijdvraag Fietszoektocht 2012 (fotovraag)

Tijdens de FietsZoektocht krijg je een aantal wedstrijdvragen voorgeschoteld. Er zijn gemakkelijke vragen, iets minder gemakkelijke vragen, wat moeilijke vragen maar ook strikvragen :-) 

 

Omdat we niet te beroerd zijn om alvast een tipje van de sluier op te lichten tonen we hieronder alvast één "echte" vraag zoals die zal ook voorkomt in het wedstrijdformulier van 9 september. En vooruit, we geven het toe, het is meteen ook de moeilijkste vraag...


(en nog goed nieuws... deze vraag bevat géén valstrik) 

 

----------------------------------------------------------------------------------------
OMSCHRIJVING
Je ziet hieronder foto's van vijf brievenbussen. Al deze brievenbussen behoren bij woningen die gelegen zijn naast het parcours van de FietsZoektocht. Als je de fietstocht doet dan kom je ze gegarandeerd tegen. Ze staan allemaal aan de straatzijde, zowel aan de linerkant als rechterkangt van de straat. Maar je moet ze enkel nog vinden... En om begrijpelijke reden zijn op de foto's de huisnummer onherkenbaar grijs gemaakt.  

Oh ja, de route hoe het parcours zal verlopen houden we nog even geheim en kom je pas te weten op 9 september. Zo goed en vrijgevig zijn we nu ook weer niet...  :-)

VRAAG: Geef het getal (de som) die je krijgt als je de huisnummers van onderstaande vijf brievenbussen bij elkaar optelt. 

Brievenbus A
Brievenbus A
Brievenbus B
Brievenbus B
Brievenbus C
Brievenbus C
Brievenbus D
Brievenbus D
Brievenbus E
Brievenbus E

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog - Nog niet duidelijk hoe Israël zal reageren na eerste overleg oorlogskabinet, VN-Veiligheidsraad zit samen
In Israël is het opnieuw rustig na de aanval vanuit Iran van afgelopen nacht. Volgens het Israëlische leger zijn zowat alle 300 drones en raketten onderschept. De internationale gemeenschap, waaronder de G7, veroordeelt de luchtaanval. De VN-Veiligheidsraad zit momenteel samen. Voor Iran kan het hierbij als vergelding blijven. Maar hoe zal Israël reageren? Het Israëlische oorlogskabinet kwam vandaag samen, maar heeft daar voorlopig nog geen antwoord op. Herlees hier de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie