15 augustus 2019 - Gezellige gezinspicknick

In de tuin van het Virga Jessecollege (Maastrichtersteenweg) wordt op donderdag 15 augustus een gezellige gezinspicknick gehouden. Met een heerlijk buffet, verfrissende drankjes en gezellig entertainment. De picknick is tussen 11.00 en 14.00 uur. 

Je verneemt alle info op broodbreker.be

Flyer Broodbeker met alle informatie
Broodbreker Virga Jessefeesten Hasselt 2
Adobe Acrobat Document 7.1 MB

Picknick de luxe

Vanaf 29 mei 2011 tot eind september vind je op een aantal mooie locaties in Hasselt intieme hoekjes met design picknickbanken. Hier kan je heel eenvoudig via een blik op het aanwezige menu en het intoetsen van je gsm een picknick de luxe bestellen. In een mum van tijd komt een ober je feestmaal afleveren. Ideaal voor een romantisch uitje of een gezellige uitstap met vrienden of familie!

Op 20 groene plaatsen kan je picknicken. Reserveren is niet nodig, de picknickbanken worden bediend door de horecazaken in de buurt. Het is geen verplichting je mag gerust je eigen boterhammen opeten. Picknick kost per persoon tussen 10 en 25 euro, maar hiervoor krijg je dan ook wel wat...

Voor Stokrooienaren is de kortst bijzijnde picknickplaats het Park 'Wijngaerdsveld' langs de Zolderse Kiezel in Tuilt-Kuringen.

Meer informatie op www.picknickdeluxe.be

Tekst: Theo Vallons en Picknikdeluxe
Foto: Jong in heuvelland

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Nooit heb ik meer volk bijeen gezien op een demonstratie dan in Hongkong
Op beelden vanuit de lucht leek het een grootschalig tableau vivant. Duizenden, wellicht honderdduizenden geopende paraplu's, genadeloos en ononderbroken aangevallen door agressieve regenstriemen. Zomerneerslag in Hongkong. Een normaal mens zou gaan schuilen. Degenen onder de paraplu's volharden, urenlang. Niet alleen in het uitgestrekte Victoria Park, maar ook in alle aanpalende straten. En dan zijn er nog degenen die de metrostations niet uitgeraakten, of die wegens gebrek aan plaats de vele winkelcentra overspoelden.
>> Read More

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter