15 augustus 2019 - Gezellige gezinspicknick

In de tuin van het Virga Jessecollege (Maastrichtersteenweg) wordt op donderdag 15 augustus een gezellige gezinspicknick gehouden. Met een heerlijk buffet, verfrissende drankjes en gezellig entertainment. De picknick is tussen 11.00 en 14.00 uur. 

Je verneemt alle info op broodbreker.be

Flyer Broodbeker met alle informatie
Broodbreker Virga Jessefeesten Hasselt 2
Adobe Acrobat document 7.1 MB

Picknick de luxe

Vanaf 29 mei 2011 tot eind september vind je op een aantal mooie locaties in Hasselt intieme hoekjes met design picknickbanken. Hier kan je heel eenvoudig via een blik op het aanwezige menu en het intoetsen van je gsm een picknick de luxe bestellen. In een mum van tijd komt een ober je feestmaal afleveren. Ideaal voor een romantisch uitje of een gezellige uitstap met vrienden of familie!

Op 20 groene plaatsen kan je picknicken. Reserveren is niet nodig, de picknickbanken worden bediend door de horecazaken in de buurt. Het is geen verplichting je mag gerust je eigen boterhammen opeten. Picknick kost per persoon tussen 10 en 25 euro, maar hiervoor krijg je dan ook wel wat...

Voor Stokrooienaren is de kortst bijzijnde picknickplaats het Park 'Wijngaerdsveld' langs de Zolderse Kiezel in Tuilt-Kuringen.

Meer informatie op www.picknickdeluxe.be

Tekst: Theo Vallons en Picknikdeluxe
Foto: Jong in heuvelland

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog - Nog niet duidelijk hoe Israël zal reageren na eerste overleg oorlogskabinet, VN-Veiligheidsraad zit samen
In Israël is het opnieuw rustig na de aanval vanuit Iran van afgelopen nacht. Volgens het Israëlische leger zijn zowat alle 300 drones en raketten onderschept. De internationale gemeenschap, waaronder de G7, veroordeelt de luchtaanval. De VN-Veiligheidsraad zit momenteel samen. Voor Iran kan het hierbij als vergelding blijven. Maar hoe zal Israël reageren? Het Israëlische oorlogskabinet kwam vandaag samen, maar heeft daar voorlopig nog geen antwoord op. Herlees hier de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie