Rondleiding in Kermt

Om meer te weten over "ons grensdorp" de deelgemeente Kermt,  kan u best zondag 26 juni 2011 vrijhouden. We komen om 14 uur samen op de parking aan het ontmoetingscentrum Kermeta, Diestersteenweg 204 in Kermt voor een rondleiding.

Op het programma staat o.a. de kerk, de resten van het vroegere kasteel, het kerkhof, Tenhove en het “Grienskapelleke”

Reserveren verplicht 011/239540
Deelnameprijs: met UITpas 1 i.p.v 2 euro.

Tekst: Theo Vallons
Foto: Wikipedia

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Testcapaciteit voor corona stijgt tot ruim 10.000 per dag, regering voorziet ook 20.000 testen voor woonzorgcentra
De testcapaciteit in ons land is gestegen tot meer dan 10.000 per dag. Dat meldt bevoegd minister Philippe De Backer (Open VLD) in een persbericht. Specifiek 20.000 testen worden voorzien voor de woonzorgcentra. Verder zijn er vandaag opnieuw 503 nieuwe patiënten opgenomen in het ziekenhuis. Dat aantal stabiliseert al een aantal dagen. "Goed nieuws", zegt viroloog Steven Van Gucht. "Maar we moeten volhouden. Geniet dus van het mooie weer, maar nodig geen mensen uit."
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter