Rondleiding in Kermt

Om meer te weten over "ons grensdorp" de deelgemeente Kermt,  kan u best zondag 26 juni 2011 vrijhouden. We komen om 14 uur samen op de parking aan het ontmoetingscentrum Kermeta, Diestersteenweg 204 in Kermt voor een rondleiding.

Op het programma staat o.a. de kerk, de resten van het vroegere kasteel, het kerkhof, Tenhove en het “Grienskapelleke”

Reserveren verplicht 011/239540
Deelnameprijs: met UITpas 1 i.p.v 2 euro.

Tekst: Theo Vallons
Foto: Wikipedia

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog - Nog niet duidelijk hoe Israël zal reageren na eerste overleg oorlogskabinet, VN-Veiligheidsraad zit samen
In Israël is het opnieuw rustig na de aanval vanuit Iran van afgelopen nacht. Volgens het Israëlische leger zijn zowat alle 300 drones en raketten onderschept. De internationale gemeenschap, waaronder de G7, veroordeelt de luchtaanval. De VN-Veiligheidsraad zit momenteel samen. Voor Iran kan het hierbij als vergelding blijven. Maar hoe zal Israël reageren? Het Israëlische oorlogskabinet kwam vandaag samen, maar heeft daar voorlopig nog geen antwoord op. Herlees hier de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie