Rondleiding in Kermt

Om meer te weten over "ons grensdorp" de deelgemeente Kermt,  kan u best zondag 26 juni 2011 vrijhouden. We komen om 14 uur samen op de parking aan het ontmoetingscentrum Kermeta, Diestersteenweg 204 in Kermt voor een rondleiding.

Op het programma staat o.a. de kerk, de resten van het vroegere kasteel, het kerkhof, Tenhove en het “Grienskapelleke”

Reserveren verplicht 011/239540
Deelnameprijs: met UITpas 1 i.p.v 2 euro.

Tekst: Theo Vallons
Foto: Wikipedia

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog - 183 nieuwe overlijdens in ons land, premier Sophie Wilmès (MR) krijgt vragen over aanpak in de Kamer
Het coronavirus heeft in België al meer dan 1.000 dodelijke slachtoffers gemaakt. De voorbije 24 uur zijn er 183 nieuwe overlijdens gemeld in ons land. De Wereldgezondheidsorganisatie gaat ervan uit dat wereldwijd de kaap van 1 miljoen besmettingen de komende dagen overschreden zal worden. In de sportwereld wordt een virtuele Ronde van Vlaanderen georganiseerd en dreigt de voetbalcompetitie te worden stopgezet. Volg hier al het coronanieuws van vandaag.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter