Kersthappening 2012 op zondag 18 november

Op zondag 18 november 2012 tussen 13 en 18 uur heeft in het Ontmoetingscentrum Stokrode een Kersthappening plaats. De toegang is gratis. En er zijn tientallen leuke prijzen te winnen tijdens de tombola. Voor een overzicht van de standhouders, download de affiche. 

Kersthappening.pdf
Adobe Acrobat document 64.9 KB

Kersthappening in Stokrooie op 20 november 2011

Op zondag 20 november heeft er in het Ontmoetingscentrum van Stokrooie een gezellige kerstmarkt plaats. Onder de naam "Kersthappening" stellen 15 handelaren uit Stokrooie en omgeving zich voor. De gezellige en feestelijke kerstmarkt loopt in de zaal van het Ontmoetingscentrum van 13u tot 18u en is gratis.

Sandra Mulkens en Els van den Berg uit Stokrooie zijn de initiatiefnemers voor deze eerste editie. Sandra geeft meer info: "Het is de bedoeling de kleine handelaars in de buurt bijeen te brengen in een gezellige kerstmarkt en er hun mooiste producten aan te bieden." Els geeft aan dat de kleinhandel in de buurt zeer belangrijk is: "Het is de bedoeling om de bezoekers te stimuleren een mooi kerstgeschenk te kopen bij een kleinhandel in de buurt ipv in een winkelketen in de stad. Je zal er zeker een origineel geschenk vinden of leuke tips krijgen voor tijdens de feestdagen." Aan iedere stand valt er wel iets te beleven: proeven en demonstratie.

Ook bieden de handelaars een tombola aan waar tientallen leuke prijzen te winnen zijn.

Deelnemende handelaars op de Kersthappening zijn:
Sandra : Schoonheidsspecialiste
Tinkelding (Els) : fantasiejuwelen, parfum, make-up
KH : Kleur en stijl in harmonie
Floregineel : bloemen, planten en decoratie
Marleen Maris : zelfgemaakte kunstwerken in keramiek
Mamzel : uitgebreid assortiment van hebbedingen
Ferrem : originele, functionele en betaalbare design
't Jessenhofke : brouwerij
Easy2music: keyboard + zang
Aloe Vera : natuurlijke verzorgingsprodukten
Tupperware : de leuke en kwalitatieve keukenhulpjes
Home Made : Breakfast & Picknick Service
Deco Dees : kindergrim, ballonplooien, muurschilderingen
Sjoen Sjoewn : pittige, betaalbare en leuke damesschoenen
Lavendeltuin : laat je betoveren door de heerlijke geur van lavendel
Zumba Marc & Anita : standje met zumbawear en er worden zumbademo's tussendoor gegeven

Er zijn doorlopend optredens voorzien onder andere van Zumba  Marc en Anita, kinderanimatie door Deco Dees en zang van Easy2Music.

Tekst: Theo Vallons

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog - Nog niet duidelijk hoe Israël zal reageren na eerste overleg oorlogskabinet, VN-Veiligheidsraad zit samen
In Israël is het opnieuw rustig na de aanval vanuit Iran van afgelopen nacht. Volgens het Israëlische leger zijn zowat alle 300 drones en raketten onderschept. De internationale gemeenschap, waaronder de G7, veroordeelt de luchtaanval. De VN-Veiligheidsraad zit momenteel samen. Voor Iran kan het hierbij als vergelding blijven. Maar hoe zal Israël reageren? Het Israëlische oorlogskabinet kwam vandaag samen, maar heeft daar voorlopig nog geen antwoord op. Herlees hier de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie