Concert André Rieu zaterdag 21/11 gaat niet door

Wegens de verhoogde alarmfase in België wordt het concert van André Rieu vanavond 21/11/15 in Ethias Arena Hasselt uitgesteld naar zaterdag 27 februari 2016. Alle tickets blijven geldig voor de nieuwe concertdatum. De ticketbestellers worden persoonlijk door de ticketverkoper op de hoogte gebracht. 

http://www.ethias-arena.be/nl/kalender/2015-2016/andre-rieuInfo: Ethias-Arena / André Rieu


Komt André Rieu naar Stokrooie?

Nee, maar wel in de buurt! Hij komt naar de Ethias Arena op 22 december. André Rieu blijft de traditie trouw en zal zijn nieuwe show met grote klassiekers en nieuwe composities laten horen aan zijn talrijke Belgische fans. Van André Rieu's 'Johan Strauss Orkest' zijn inmiddels zo'n tientallen miljoenen CD's verkocht. Hij brengt jaarlijks zo'n 120 concerten met een professioneel team van 130 medewerkers waaronder 50 muzikanten.

Op donderdagavond 22 december treedt André op in de Ethias Arena in Hasselt. Hij beschouwt dit als 'spelen voor een thuispubliek'. Een uurtje rijden tot Maastricht en iedereen is immers thuis.
Een ideale gelegenheid om de kerstdagen mee te starten. Ook voor inwoners uit Stokrooie... Kaarten zijn nog te boeken via sherpa.be of via de website van André Rieu

Tekst : Marc Deferme
Foto's: Marc Deferme

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog: Tijdelijke verlaging van btw naar 6 procent in horeca en mogelijk cheque van 300 euro voor werknemers
De vergadering van de "superkern" (de tien partijen die de regering-Wilmès volmachten hebben gegeven + de top van de federale regering) in Hertoginnedal is afgelopen. Wat is er juist beslist? De Wereldgezondheidsorganisatie raadt nu toch aan om neus- en mondmaskers in het openbaar te dragen. Daarmee verandert de WHO het geweer van schouder. En de dagelijkse corona-cijfers zijn (over het algemeen) opnieuw in dalende lijn. Volg al het coronanieuws in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter