Jumble en praat-avonden LOMC

De Limburgse Oude Motoren Club (LOMC) nodigt je uit om eens een kijkje te komen nemen op onze vergadering die steeds doorgaat op de eerste dinsdag van de maand.
Iedereen is welkom

Tijdens de maanden Juli en Augustus houden we een Jumble... op dinsdag 1 juli en 5 augustus.

Dat wil zeggen dat iedereen wat onderdelen of complete motors mag meebrengen om te verkopen of te tonen, uitleg vragen, enz...

Heb je nog een oud wiel of een motortje liggen of zoek je oude motorwielen voor een stootkar... kom dan zeker eens een kijkje nemen .

Of gewoon een pint drinken en straffe verhalen vertellen (of beluisteren) het mag allemaal vanaf 20u30 in het Ontmoetingscentrum Stokrode in de Sint-Amandusstraat.

Voor meer info en contactgegevens: www.lomc.be

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Eerste en tweede golf vergelijken, kan dat? Van Gucht: "Toen testten we alleen hele zieke mensen, nu ook veel anderen"
In de periode van 24 tot 30 juli zijn er in ons land gemiddeld 491 coronabesmettingen per dag bij gekomen. Dat is de zoveelste stijging op rij. Maar kunnen we de cijfers van de eerste en tweede golf wel vergelijken? "Toen testten we alleen heel zieke mensen, nu ook jongeren, reizigers die terugkeren, mensen die in contact gekomen zijn met iemand die besmet is... Dat is nodig", zegt viroloog bij Sciensano Steven Van Gucht. Wereldwijd zijn nu al meer dan 18 miljoen mensen besmet geraakt met het verraderlijke virus. Volg alle updates in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter