't Goed Leven in Stokrooie in 'Met Vier in Bed' - VTM

Dinsdag 5 juli stellen Ilse en Ronny hun B&B 't Goed Leven in Stokrooie voor tijdens het programma 'Met vier in Bed'. Sinds 2014 baten Ilse en Ronny in de Sint-Amandusstraat hun B&B / fietscafé uit. In hun verblijf primeert het thuisgevoel: de kamers zijn gezellig en romantisch ingericht en de gasten of toevallige passanten zijn op elk moment van de dag welkom op het grote terras of in de openhaardkamer.

'Met vier in Bed' - dinsdag 5 juli 2016 om 21.30 uur - VTM

Tekst: Marc Deferme
Foto: VTM - Medialaan

Fietscafé en B&B in voormalige 'Ecole de Vie' in Stokrooie

Op dinsdag 2 december 2014 opent Ilse samen met haar man Ronny fietscafé en B&B ‘t Goed Leven de deuren in Stokrooie. Het voormalige en gekochte pand van Chambres d’Hotes Ecole de Vie met grote kamers en tuin in de Sint-Amandusstraat 32 in Stokrooie is voortaan de nieuwe B&B en fietscafé.

Hun adres aan de Zolderse Kiezel 100 in Tuilt-Kuringen behoort dan tot de verleden tijd. In een dikke maand tijd is de inrichting volledig terug in orde gemaakt. De gasten kunnen voortaan logeren in drie ruime gastenkamers, later uitbreidbaar met nog eens drie logeerruimtes.

Elke vrijdag- en zaterdagavond wordt er een huiskamerrestaurant of degustaties gehouden. Ook kookworkshops zitten in het aanbod.

Fietsers welkom
Fietsers, wandelaars en andere bezoekers zijn er ook dagelijks welkom tussen 10 en 18u, behalve ‘s maandags.

 

www.goedleven.be

Tekst: De Smaak van de Horeca

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

De Croo over formatie en begrotingstekort: "Elke maand die we verliezen, komt er 150 miljoen bij"
Het structurele begrotingstekort voor dit jaar zal oplopen tot zo'n 7 miljard euro. Dat blijkt uit een raming van het Monitoringcomité. Het tekort is daarmee 4 miljard euro groter dan wat de regering aanvankelijk had vooropgesteld. Over wie daarvoor veratwoordelijk is, lopen de meningen uiteen, maar minister van Financiën Alexander De Croo (Open VLD) hamert er wel op dat er geen tijd meer te verliezen is om een nieuwe regering te vormen.
>> Read More

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter