Dan toch NIET het einde voor 'bolderberg.be'

Met veel plezier kan ik (Francis Holsteyns webmaster van www.bolderberg.be) jullie melden dat er toch jongeren met een hart voor Bolderberg zijn en die de uitdaging aangaan om de website van Bolderberg verder te zetten. Steven Vincken woont in De Slogen en Jurgen Schots in de Heidestraat. Proficiat aan beiden.

Jullie kunnen met al je nieuwtjes terecht op het adres nieuws@bolderberg.be.


Bron: Francis Holsteyns (bolderberg.be)

10/01/2015

Het einde van de website 'bolderberg.be'

Na bijna 2 decennia veel tijd en moeite gestoken te hebben in de website van Bolderberg ga ik (Francis Holsteyns webmaster van www.bolderberg.be) nu om persoonlijke redenen de stekker eruit trekken. Geintetesseerden kunnen de naam en alles wat erbij hoort gratis overnemen tegen bepaalde voorwaarden. Samen met de website zal ook de facebookpagina verdwijnen.


Een jaar geleden deden we een oproep naar kandidaten om een stukje over te nemen en zo het werk wat lichter te maken. Ook deed ik een oproep aan de inwoners van Bolderberg om mij nieuws van Bolderberg te bezorgen op die manier moest ik niet uren zoeken om nieuws te vinden. Vermits beiden geen succes waren en ik meer tijd aan mijn gezondheid moet besteden, kon ik dus niet anders dan de knoop door hakken. Op deze manier stopt de oudste dorpswebsite van Limburg op een leeftijd van 19 jaar. Diegenen die willen genieten van de foto's die ik in de natuur en van de vogels in de toekomst ga maken, kunnen mij altijd toevoegen als vriend of facebook.


Op dit moment staat alles offline. Moesten er toch kandidaten zijn die willen overnemen dan hoor ik dat graag via nieuws@bolderberg.be

Link: bolderberg.be

Bron: Francis Holsteyns (bolderberg.be)
04/01/2015

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Aantal kankerdiagnoses in ons land lag nooit zo hoog, overlevingskansen wel sterk gestegen
Meer dan 78.400 Belgen hebben vorig jaar te horen gekregen dat ze kanker hadden. Het aantal diagnoses in ons land lag nog nooit zo hoog. Tegelijk daalt het aantal mensen dat sterft aan kanker. En de overlevingskansen bij bepaalde kankers zijn, onder meer dankzij verbeterde behandelingen, sterk gestegen.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie