Kapsalon Greta geopend aan de Waterlozestraat

In december 2014 heeft Greta Meynen een kapsalon geopend aan de Waterlozestraat 12 te Stokrooie. Het kapsalon is zowel voor dames en heren.

Ook voor nagelverzorging en gellak kan je bij Greta terecht.

Het kapsalon is geopend van dinsdag tot zaterdag. Bellen voor een afspraak kan op  011/213115.

Tekst en foto: Theo Vallons

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Magda (donderdag, 01 oktober 2015 15:26)

  Blij dat ik dit kapsalon heb leren kennen. Zonder dat ik het zelf onder woorden kon brengen, gaf Greta me het kapsel dat ik wou. Vakmanschap! Ben bij de duurste en meest exclusieve kappers geweest, maar nooit was het zo mooi. Om dan nog over de prijs te zwijgen. sorry Greta, ga niet teveel reclame maken want als iedereen afkomt, heb je misschien geen tijd meer voor mij. Grapje
  Tot binnenkort
  Magda

 • #2

  Heidi (dinsdag, 22 december 2015 19:27)

  Een top kapster...Weet perfect wat de klant wilt !!Geen enkele kapper of kapster wist mij een goed kapsel te geven tot dat ik terecht kwam bij greta die mij het kapsel gaf waar ik super tevreden mee ben
  Doe zo voort Greta !!

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Aantal kankerdiagnoses in ons land lag nooit zo hoog, overlevingskansen wel sterk gestegen
Meer dan 78.400 Belgen hebben vorig jaar te horen gekregen dat ze kanker hadden. Het aantal diagnoses in ons land lag nog nooit zo hoog. Tegelijk daalt het aantal mensen dat sterft aan kanker. En de overlevingskansen bij bepaalde kankers zijn, onder meer dankzij verbeterde behandelingen, sterk gestegen.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie