Kleurrijke optocht van De Startlijn door straten van Stokrooie

Op woensdag 11 maart waren er enkel maar blije gezichten bij de kindjes van kindercampus de Startlijn in Stokrooie. De kleurrijke bende van Kindercampus De Startlijn ging weer naar jaarlijkse gewoonte met veel getoeter en gerinkel door de straten van Stokrooie.

 

Er waren heel wat gegadigden om deze heuse, gekke optocht te zien. Ook het zonnetje was van de partij! Achteraf konden de ouders genieten van een heerlijk kopje koffie in de eetzaal van onze school en de gekke bekjes van de Startlijn werden door de ouderraad beloond met lekkere pannenkoeken en een kop warme choco of een lekkere fruitsap. Het was een geslaagd feest in kindercampus De Startlijn in Stokrooie.

 

Tekst Etelka Winkelmolen

Foto's: Rik lemmens

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog: WHO verandert geweer van schouder en raadt iedereen aan neus- en mondmaskers in het openbaar te dragen
De Wereldgezondheidsorganisatie raadt nu toch aan om neus- en mondmaskers in het openbaar te dragen. Daarmee verandert de WHO het geweer van schouder. Vandaag komt de "superkern" (de tien partijen die de regering-Wilmès volmachten hebben gegeven + de top van de federale regering) opnieuw bijeen in Hertoginnedal. Op tafel ligt de verlenging van de huidige coronamaatregelen én een nieuw financieel steunpakket, met focus op de horeca, onze koopkracht en de ziekenhuizen. En de dagelijkse corona-cijfers zijn (over het algemeen) opnieuw in dalende lijn. Volg al het coronanieuws in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter