Kleurrijke optocht van De Startlijn door straten van Stokrooie

Op woensdag 11 maart waren er enkel maar blije gezichten bij de kindjes van kindercampus de Startlijn in Stokrooie. De kleurrijke bende van Kindercampus De Startlijn ging weer naar jaarlijkse gewoonte met veel getoeter en gerinkel door de straten van Stokrooie.

 

Er waren heel wat gegadigden om deze heuse, gekke optocht te zien. Ook het zonnetje was van de partij! Achteraf konden de ouders genieten van een heerlijk kopje koffie in de eetzaal van onze school en de gekke bekjes van de Startlijn werden door de ouderraad beloond met lekkere pannenkoeken en een kop warme choco of een lekkere fruitsap. Het was een geslaagd feest in kindercampus De Startlijn in Stokrooie.

 

Tekst Etelka Winkelmolen

Foto's: Rik lemmens

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Franse president Macron sluit sturen van westerse troepen naar Oekraïne in de toekomst niet uit
De Franse president Emmanuel Macron sluit het sturen van westerse troepen naar Oekraïne niet uit. "Er is voorlopig geen consensus over, maar we mogen in de toekomst niets uitsluiten", zei hij na een Europese top over steun aan Oekraïne. Een 15-tal landen gaat wel een "munitiecoalitie" vormen om munitie aan te kopen voor Oekraïne.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter