Stokrooie is op zoek naar deelnemers VJ Ommegang 2017

In augustus 2017 zal de Virga Jesseommegang wederom van start gaan doorheen de straten van Hasselt. En hiervoor moeten er deelnemers gezocht worden. Stokrooie is volop bezig om de lijst van deelnemers van 2010 te overlopen om vervolgens persoonlijk contact op te nemen. En heel wat personen hebben zo al toegezegd voor de deelname volgend jaar. Niet enkel eerdere deelnemers komen terug, ook zijn er al nieuwe personen bijgekomen.

Graag willen wij nog meer nieuwe mensen verwelkomen. De groep die Stokrooie kreeg toegewezen in de Virga Jesseommegang (de 9e groep) is hoofdzakelijk een vrouwengroep met een mix van kinderen. Ook mannen zijn welkom om de wagen te trekken. Wij willen graag een oproep doen aan de inwoners van Stokrooie maar ook aan de mensen buiten Stokrooie, zij mogen bij ons aansluiten en zijn van harte welkom. Stuur gewoon een mailtje.

Wij zijn gestart met de wervingscampagne op 5 juni tijdens het schoolfeest in Stokrooie. We waren er aanwezig met het mobiel VJ. We konden bij het mooie weer op veel bijval rekenen van volwassenen en kinderen. Zij mochten met hun vrienden gratis selfies maken. En er werd ook informatie verspreid over de VJ ommegang 2017.

Graag geven wij de datums van de ommegang 2017 nu al door :
De zondagnamiddagen 6, 13 en 20 augustus  en dinsdagavond 15 augustus.

Samenkomst in parochiekerk Kermt
Op maandag 27 juni om 20 uur komen we samen in de parochiekerk van Kermt. Iedereen is dan uitgenodigd, deelnemers en niet deelnemers. Guido Breban, de voorzitter van het VJ comité, komt een woordje uitleg geven over de ommegang 2017.
Wij zijn natuurlijk ook aanwezig  en willen graag antwoord geven op al jullie vragen .

Verantwoordelijken Stokrooie: Ann Janssens vanv_jans_an@hotmail.com
Theo Vallons theovallons@hotmail.com

Tekst en foto: Theo Vallons

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Nederlandse premier Rutte over snelheidsverlaging van 130 naar 100 km/u: "Dit is een rotmaatregel"
De Nederlandse premier Mark Rutte noemt de beslissing om de maximumsnelheid op Nederlandse snelwegen te verlagen naar 100 km per uur, een "een rotmaatregel". Maar tegelijk benadrukt hij hoe belangrijk het is. De snelheidsbeperking is een van de stappen die de overheid zet om het teveel aan stikstof in Nederland te verhelpen.
>> Read More

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter