Wie kan helpen met drone-foto's over Stokrooie?

02-08-2016
Voor een update van de website Stokrooie zoeken we een drone-bezitter die enkele leuke foto's kan maken over Stokrooie. Geen grote hoogten, gewoon vanaf 
enkele meters boven de grond. Wil/kan je ons hiermee helpen? Stuur dan even een mailtje info@stokrooie.be met je contactgegevens en dan leggen we je precies uit wat de bedoeling is... Alvast bedankt !!!

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Nederlandse premier Rutte over snelheidsverlaging van 130 naar 100 km/u: "Dit is een rotmaatregel"
De Nederlandse premier Mark Rutte noemt de beslissing om de maximumsnelheid op Nederlandse snelwegen te verlagen naar 100 km per uur, een "een rotmaatregel". Maar tegelijk benadrukt hij hoe belangrijk het is. De snelheidsbeperking is een van de stappen die de overheid zet om het teveel aan stikstof in Nederland te verhelpen.
>> Read More

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter