Buurtlab @ Curange

Op zaterdag 17 september bent u als inwoner van Stokrooie van harte uitgenodigd op het Buurtlab@Curange waar studenten hun toekomstbeeld delen met buurtbewoners voor Curange-Les-Bains, een vergeten groene ruimte tussen Hasselt en Herkenrode.

Tijdens een Summerschool van 13 tot 17 september 2016 gingen een twintigtal studenten in gesprek over de toekomst van Curange-Les-Bains.

Op zaterdag 17 september, stipt om 14 uur delen de studenten hun visie en enthousiasme met buurtbewoners, beleidsmakers, toevallige wandelaars… tijdens het Buurtlab@Curange. Voor buurtbewoners is er ruimte voor interactie met de studenten. Elk buurtidee kan de toekomst van Curange-Les-Bains mee kleuren.

Waar ?
De Tuiltermolen (Zolderse Kiezel 220, Kuringen)

Tekst: Toon Miermans

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

De Croo over formatie en begrotingstekort: "Elke maand die we verliezen, komt er 150 miljoen bij"
Het structurele begrotingstekort voor dit jaar zal oplopen tot zo'n 7 miljard euro. Dat blijkt uit een raming van het Monitoringcomité. Het tekort is daarmee 4 miljard euro groter dan wat de regering aanvankelijk had vooropgesteld. Over wie daarvoor veratwoordelijk is, lopen de meningen uiteen, maar minister van Financiën Alexander De Croo (Open VLD) hamert er wel op dat er geen tijd meer te verliezen is om een nieuwe regering te vormen.
>> Read More

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter