Buurtlab @ Curange

Op zaterdag 17 september bent u als inwoner van Stokrooie van harte uitgenodigd op het Buurtlab@Curange waar studenten hun toekomstbeeld delen met buurtbewoners voor Curange-Les-Bains, een vergeten groene ruimte tussen Hasselt en Herkenrode.

Tijdens een Summerschool van 13 tot 17 september 2016 gingen een twintigtal studenten in gesprek over de toekomst van Curange-Les-Bains.

Op zaterdag 17 september, stipt om 14 uur delen de studenten hun visie en enthousiasme met buurtbewoners, beleidsmakers, toevallige wandelaars… tijdens het Buurtlab@Curange. Voor buurtbewoners is er ruimte voor interactie met de studenten. Elk buurtidee kan de toekomst van Curange-Les-Bains mee kleuren.

Waar ?
De Tuiltermolen (Zolderse Kiezel 220, Kuringen)

Tekst: Toon Miermans

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Nederlandse premier Rutte over snelheidsverlaging van 130 naar 100 km/u: "Dit is een rotmaatregel"
De Nederlandse premier Mark Rutte noemt de beslissing om de maximumsnelheid op Nederlandse snelwegen te verlagen naar 100 km per uur, een "een rotmaatregel". Maar tegelijk benadrukt hij hoe belangrijk het is. De snelheidsbeperking is een van de stappen die de overheid zet om het teveel aan stikstof in Nederland te verhelpen.
>> Read More

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter