Nieuw kapsalon M3 in Stokrooie

Sinds 7 september 2017 is op de Stokrooieweg een nieuw kapsalon opengegaan. Sandra Foutaine verwelkomt je er in haar kapsalon, dat M3 heet. De naam refereert naar de voornamen van haar 3 kinderen, die alle drie met de letter M beginnen.

Voor de klanten organiseert Sandra vanaf 1 november een tombola die loopt tot 30 november. Eind november wordt er dan uit de bokaal met alle namen een winnaar geloot. De gelukkige klant krijgt een gratis pakket dat bestaat uit knippen, verven, föhnen en hoofdmassage.

De openingsuren van Kapsalon M3 zijn:
- donderdag 9u tot 18u

- vrijdag 9u tot 19u

- zaterdag 8u tot 17u


Adres: Stokrooieweg 19 - Tel: 011-913767

Wij wensen Sandra veel succes met haar kapsalon.    

Tekst en foto's: Theo Vallons 

 

Zoek in Stokrooie.be

Schrijf je in voor de Digitale Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een presentje. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven. 

Onze sponsors

Hero vastgoed Heusden-Zolder

vrt NWS

Topoverleg na nieuwe ontwikkelingen in onderzoek Bende van Nijvel
Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) heeft vanavond samengezeten met alle procureurs-generaal van het land over het onderzoek naar de Bende van Nijvel. Ze bespraken de laatste stand van zaken na de nieuwe onthullingen van afgelopen weekend.  
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter