Schrijf je in voor de Digitale Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een presentje (een heerlijke kop koffie of thee bij Panama in Stokrooie). Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.

In het kader van de AVG (GDPR) vragen we je ook je toestemming voor de verwerking van je gegevens zoals opgenomen in de Privacyverklaring. De Privacyverklaring van Wijkwerking Stokrooie kan je hier nalezen. 
 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

503 nieuwe ziekenhuisopnames: "Aantal stabiliseert, maar hou vol en nodig geen mensen uit met dit mooie weer"
Er zijn opnieuw 503 nieuwe patiënten opgenomen in het ziekenhuis. Dat aantal stabiliseert al een aantal dagen. "Goed nieuws", zegt viroloog Steven Van Gucht, "maar het getal blijft hoog, en de druk op de ziekenhuizen ook". Hij waarschuwt dus ook: "Geniet van het mooie weer, maar hou vol. Nodig geen mensen uit." Volg hier al het coronanieuws in de liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter