André Bijnens overleden

Op 7 januari is André Bijnens overleden. Hij was gepensioneerd ambtenaar van de Stad Hasselt en woonde tot over enkele jaren geleden nog in "zijn" Stokrooie. Hij was graag gezien in Stokrooie en was lid van vele verenigingen. Ook was hij bestuurslid in de Raad van Beheer van het Ontmoetingscentrum Stokrode. 

André wist enorm veel over de geschiedenis van Stokrooie en Kuringen en heeft ook voor deze website verschillende historische artikels geschreven. Waaronder het stukje "Stokrooie van vroeger tot nu" waarin hij het ontstaan en de geschiedenis van Stokrooie beschrijft. Hij was ook auteur van enkele boeken. 

André Bijnens is 83 jaar geworden en de uitvaartliturgie gaat door op maandag 14 januari 2019 om 10.30 uur in de St.-Gertrudiskerk van Kuringen-Centrum. 

Tekst: Marc Deferme

Foto: Ingrid Schepers

 

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter