André Bijnens overleden

Op 7 januari is André Bijnens overleden. Hij was gepensioneerd ambtenaar van de Stad Hasselt en woonde tot over enkele jaren geleden nog in "zijn" Stokrooie. Hij was graag gezien in Stokrooie en was lid van vele verenigingen. Ook was hij bestuurslid in de Raad van Beheer van het Ontmoetingscentrum Stokrode. 

André wist enorm veel over de geschiedenis van Stokrooie en Kuringen en heeft ook voor deze website verschillende historische artikels geschreven. Waaronder het stukje "Stokrooie van vroeger tot nu" waarin hij het ontstaan en de geschiedenis van Stokrooie beschrijft. Hij was ook auteur van enkele boeken. 

André Bijnens is 83 jaar geworden en de uitvaartliturgie gaat door op maandag 14 januari 2019 om 10.30 uur in de St.-Gertrudiskerk van Kuringen-Centrum. 

Tekst: Marc Deferme

Foto: Ingrid Schepers

 

 

Zoek in Stokrooie.be

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een presentje. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Onze sponsors

Hero vastgoed Heusden-Zolder

vrt NWS

Theo Francken (N-VA) blijft Dienst Vreemdelingenzaken tegenspreken: "Gooien alles op een hoopje"
Voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) blijft de Dienst Vreemdelingenzaken tegenspreken. DVZ had enkele dagen geleden laten weten dat ze minder grondige screenings hadden moeten uitvoeren voor de mensen die op de lijst van het kabinet Francken stonden voor een humanitair visum. Niets van, stelt Francken in "De zevende dag" nu. "Alles wordt op één hoopje gegooid." Volgens huidig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Maggie De Block (Open VLD) gooit Theo Francken net alles op een hoop. "Er is een kleine veiligheidscheck gebeurd. Alle andere controles zijn niet gebeurd."
>> Read More

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter