Nieuw kinderdagverblijf Uk & Puk in Stokrooie (update)

Een kindje leert enorm veel de eerste levensjaren. Daarom is het belangrijk om op ontdekking te gaan in een veilige omgeving.

 

Bij kinderdagverblijf Uk & Puk in Stokrooie op de Sint-Amandusstraat zorgen Stien Ottenburghs en Heidi Daenen, de enthousiaste uitbaters, voor deze veilige en vrolijke ontdekkingstocht.

 

Heidi startte 10 jaar geleden al met het kinderdagverblijf Ukkepuk in Gingelom. Daarna startte ze een tweede kinderdagverblijf, Fien & Mien in Orsmaal. 

Stien kwam na een job als vroedvrouw terecht bij Ukkepuk in Gingelom en verloor vanaf dag één haar hart aan deze hartverwarmende job. Door het succes van de andere kinderdagverblijven en de goede samenwerking besloten beide dames een derde kinderdagverblijf op te starten. “In onze zoektocht naar een geschikt pand kwamen we in Stokrooie terecht”, vertellen Stien en Heidi. “We waren erg verrast door de grote en handige ruimte van dit pand. We hebben wel nog heel wat vrolijke kleurtjes op de muren aangebracht en de inrichting verder aangepast volgens de normen van Kind en Gezin.”

 

Uk & Puk heeft een erkenning voor de opvang van achttien kindjes van 0 tot 3jaar. “Die plaatsen zijn vandaag nog niet allemaal ingevuld, omdat we nog geen reclame hebben gemaakt”, aldus Stien en Heidi. 

 

Alle info over het nieuwe kinderdagverblijf is te verkrijgen op het nummer 0456 06 59 93, via mail hallo@kinderdagverblijf-ukenpuk.be of op de website www.kinderdagverblijf-ukenpuk.be. Ook op de Facebookpagina van kinderdagverblijf Uk en Puk is heel wat informatie terug te vinden.

 

Tekst en foto's: Heidi Daenen

Nieuw dagverblijf Uk&Puk in Stokrooie

Binnenkort openen wij een derde vrolijk kinderdagverblijf op de Sint-Amandusstraat 8 in Stokrooie. 

We zijn momenteel bezig met onze locatie om te toveren tot een mini-paradijs. 
Jullie mogen bij ons op ontdekkingstocht komen van maandag tot vrijdag van 7 tot 18 uur. 
Hopelijk tot snel!

 

Liefs,

Uk&Puk 

 

Voor meer info: 

Telefoon: 0456 / 06 59 93

E-mail: hallo@kinderdagverblijf-ukenpuk.be

Enthousiast, met Heidi Daenen 

Tekst en afbeelding: Heidi Daenen

 

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter