Op- en afrit 27 'Circuit Zolder' op E314 worden afgesloten

Vanaf vrijdagavond 8 maart 2019, en dit gedurende twee maanden, zal de op- en afrit 27 'Circuit Zolder' op de E314 volledig afgesloten worden voor alle verkeer. Als je vanuit Stokrooie dan richting Leuven of Antwerpen wil rijden kan je de autostrade E314 NIET meer op. Ook vanaf Genk de afrit 27 nemen is dan ook niet mogelijk.

Werken aan de E314
Het Agentschap Wegen en Verkeer legt dit voorjaar een derde rijstrook aan op de E314 in Heusden-Zolder. Vanaf vrijdagavond 8 maart wordt het verkeer op de autosnelweg stap voor stap op één weghelft gezet op twee versmalde rijstroken in beide richtingen. De op- en afrit 27 ‘Circuit Zolder’ richting Leuven zullen vanaf dan worden afgesloten voor de duur van de werken.

 

Dit voorjaar wordt de E314 in de richting van Leuven vernieuwd. Op 11 maart start de uitvoering, die een tweetal maanden zal duren. Het verkeer zal dan tijdelijk over twee versmalde rijstroken in beide richtingen moeten rijden, op de andere zijde van de autosnelweg.

Tijdens de werken zullen de op- en afrit 27 ‘Circuit Zolder’ in de richting van Leuven worden afgesloten. Die liggen immers pal in de werfzone. Het verkeer op de autosnelweg moet dus de voorgaande of eerstvolgende afrit nemen. De op- en afrit 27 in de richting van Nederland blijven wel open.

Om de E314 vanuit de omgeving te bereiken, wordt een omleiding voorzien richting complex 28 ‘Zolder’ via de N72. Zwaar verkeer richting Antwerpen wordt meteen omgeleid naar de E313 complex 26 Paal-Beringen.

Info: Belga 
Foto: Zummerheem

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Cruiseschip sinds zaterdagmiddag op drift voor Noorse kust, 1.300 passagiers worden geëvacueerd
Voor de westelijke kust van Noorwegen is al urenlang een reddingsoperatie aan de gang. Een cruiseschip raakte er gisterenmiddag in de problemen door stormweer. 1.373 passagiers moeten per helikopter geëvacueerd worden.
>> Read More

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter