Kerst bij Lisa del Bo in Stokrooie (de foto's)

Foto's: Theo Vallons

Kerst bij Lisa del Bo in Stokrooie

Op dinsdag 17 december 2019 om 20 uur zal Lisa del Bo een Kerstconcert verzorgen in de Sint-Amanduskerk in Stokrooie. Met als titel "Kerst bij Lisa". 

Lisa del Bo die nooit onder stoelen of banken gestoken heeft dat ze gelovig is, gaat vanaf 12 oktober vijf unieke kerkconcerten geven. In een intimistische setting zingt ze een selectie van de mooiste religieuze liedjes aangevuld met nummers die de boodschap van vertrouwen, verdraagzaamheid, hoop en liefde voor elkaar uitdragen. Ze brengt klassiekers zoals ‘Onze Vader’ en ‘Ave Maria’, maar ook originele en hedendaagse songs in een mooie, Nederlandstalige bewerking.

Tickets bestellen
Je kan tickets bestellen aan 25 €

Via Email 17december2019@gmail.com

Telefonisch bij Jeannine: 0479 171 897
Storten op rekening: BE54 7360 6368 3897 (met vermelding naam + aantal tickets)

 

Tekst: Marc Deferme

Foto: Lisa del Bo

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Europese top eindigt zonder akkoord over meerjarenbegroting, compromis van Europees president Michel niet goedgekeurd
De Europese leiders hebben geen akkoord bereikt over de meerjarenbegroting van de Europese Unie. Sinds gisterenmiddag zaten de Europese staatshoofden en regeringsleiders samen in Brussel. Ze onderhandelden er over de "Europese meerjarenbegroting", dat is het budget dat de Europese Unie ter beschikking heeft voor de komende zeven jaar. De Europese begroting moet door de 27 lidstaten unaniem worden goedgekeurd. Er zal een van de komende weken een nieuwe top worden georganiseerd. "Maar we moeten slagen en we moeten doorgaan", reageerde Europees president Charles Michel na afloop.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter