Gratis mondmasker - Stad Hasselt

Op zaterdag 9 mei is de stad Hasselt gestart met de bedeling van gratis herbruikbare mondmaskers. Elke Hasselaar ontvangt een mondmasker in de brievenbus. In totaal gaat het over 77.846 maskers en 36.586 briefomslagen. Als alles vlot verloopt zouden alle mondmaskers rond 20 mei verdeeld zijn over Hasselt.

 

 

Bedeling in Stokrooie op maandag 18 mei

Berkerwinningstraat

Beuzestraat

Bredestraat

Bruynebosstraat

Coenestraat

Colemontstraat

Driekoppenstraat

Goorstraat

Kanaalstraat

Klein-Spanjestraat

Krollebosstraat

Kromvennestraat

Kuilbergstraat

Massinweg

Olmenbosstraat

Pikanshoefstraat

Regine Beerstraat

Schabbestraat

Schellestraat

Schotelstraat

Schuttersstraat

Schuurstraat

Schuurkensstraat

Sint-Amandusstraat

Stokrooieweg

Waterlozestraat

Waterstraat

 

Vind je je straat terug of kreeg je een sms, maar ontving je niets in je brievenbus? Contacteer ons dan via 011 23 90 00 of info@hasselt.be.

Wat je nog moet weten

- De stadsmedewerkers zorgen ervoor dat je de gratis mondmaskers in je brievenbus krijgt. Je hoeft je er dus niet voor te verplaatsen.

 

- Het aantal mondmaskers per brievenbus werd gebaseerd op het aantal personen dat gedomicilieerd is op elk adres.

 

- In elke omslag vind je een praktische handleiding over hoe je het masker gebruikt en het gewassen moet worden.

 

- De Stad Hasselt bestelde bij twee leveranciers, om zo snel mogelijk van start te kunnen gaan. Hierdoor worden twee verschillende types verdeeld. Het kan dus zijn dat je vrienden of familie een ander type masker ontvangen. Beide types maskers voldoen aan de criteria om de nodige bescherming te bieden.

 

Info en foto: Stad Hasselt 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog: Superkern is afgelopen, WHO raadt neus- en mondmaskers in het openbaar nu toch aan
De vergadering van de "superkern" (de tien partijen die de regering-Wilmès volmachten hebben gegeven + de top van de federale regering) in Hertoginnedal is afgelopen. Wat is er juist beslist? Op tafel lag de verlenging van de huidige coronamaatregelen én een nieuw financieel steunpakket, met focus op de horeca, onze koopkracht en de ziekenhuizen. De Wereldgezondheidsorganisatie raadt nu toch aan om neus- en mondmaskers in het openbaar te dragen. Daarmee verandert de WHO het geweer van schouder. En de dagelijkse corona-cijfers zijn (over het algemeen) opnieuw in dalende lijn. Volg al het coronanieuws in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter