Ook in Bolderberg overal verplicht dragen van mondmasker

Heusden-Zolder is één van die mijngemeenten waar de cijfers de hoogte in gingen. Burgemeester Borremans voert daarom vanaf woensdag 29 juli een mondmaskerplicht in over heel het grondgebied, met uitzondering van verplaatsingen met fiets, bromfiets of auto.

 

De politie geeft bij overtreding geen waarschuwing meer maar zal onmiddellijk verbaliseren bij overtreding.

Dit betekent dat ook in Bolderberg het dragen van een mismasker verplicht is op het hele grondgebied. Ook als je naar de frituur in Bolderberg gaat... 

Tekst: Marc Deferme
Foto: Pixabay

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog - Nog niet duidelijk hoe Israël zal reageren na eerste overleg oorlogskabinet, VN-Veiligheidsraad zit samen
In Israël is het opnieuw rustig na de aanval vanuit Iran van afgelopen nacht. Volgens het Israëlische leger zijn zowat alle 300 drones en raketten onderschept. De internationale gemeenschap, waaronder de G7, veroordeelt de luchtaanval. De VN-Veiligheidsraad zit momenteel samen. Voor Iran kan het hierbij als vergelding blijven. Maar hoe zal Israël reageren? Het Israëlische oorlogskabinet kwam vandaag samen, maar heeft daar voorlopig nog geen antwoord op. Herlees hier de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie