Pluk zelf je bloemen in Spalbeek

Niet ver van Stokrooie ligt Spalbeek. In november 2019 startte Dimitri zijn eerste project en plantte hij zomaar een veld vol met 5.500 bloembollen in de Wijerstraat te Spalbeek. In het voorjaar was dit een schot in de roos. Voor de zomer verlengde Dimitri zijn project en ging hij zomerbloeiers zaaien.

 

Vanaf de maand juni staan de zomerbloeiers te schitteren in alle geuren en kleuren. De ganse zomer ben je welkom op de weide van de bloemenkenner. Vooraleer je bloemen plukt maakt hij tijd om met je mee te gaan tussen al die bloemenpracht. Hij kent iedere bloem en geeft raad bij het bloemenplukken. Dimitri teelt op ecologische wijze, met als doel de lokale (h)eerlijke bloemen aan te bieden. Ook is het een initiatief om mensen samen te brengen en kennis te maken met elkaar.

 

Het kan niet mooier zijn dan in de bloemenweide van Dimitri. Hij vraagt een bijdrage voor de voorbereidingen naar volgend jaar toe.

 

Wil je graag bloemenplukken?

Wijerstraat 131 Spalbeek en geef vooraf een seintje aan Dimitri 0498802434.   www.bloemencowboy.be    

 

Tekst en foto's: Theo Vallons

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog - Nog niet duidelijk hoe Israël zal reageren na eerste overleg oorlogskabinet, VN-Veiligheidsraad zit samen
In Israël is het opnieuw rustig na de aanval vanuit Iran van afgelopen nacht. Volgens het Israëlische leger zijn zowat alle 300 drones en raketten onderschept. De internationale gemeenschap, waaronder de G7, veroordeelt de luchtaanval. De VN-Veiligheidsraad zit momenteel samen. Voor Iran kan het hierbij als vergelding blijven. Maar hoe zal Israël reageren? Het Israëlische oorlogskabinet kwam vandaag samen, maar heeft daar voorlopig nog geen antwoord op. Herlees hier de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie