Kermiswandeling in Kermt

Onmiddellijk grenzend aan Stokooie ligt Kermt. En als ze daar een Kermiswandeling uitstippelen moeten we erbij zijn...

De wandelclubs 'Terug Op Stap' en de Lummense 'Dalmatiërs' hebben de handen in elkaar gestoken, om een spontane bewegwijzerde  wandeltocht uit te stippelen met als thema: Kermiswandeling. Je wandelt ruim in de schaduw van de mooie Herkenrodebossen.

 

De start is op het Kermetaplein (Diestersteenweg) te Kermt (Hasselt)

Men kan starten vanaf zondag 16/08/2020 tot en met 29/08/2020.

De afstanden bedragen 2 – 6 – 8 – 9 – en 13 km. Op de wandeling van 13 km kan men verpozen in een plaatselijke café te Spalbeek.    

Tekst en foto's: Theo Vallons 

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog - Nog niet duidelijk hoe Israël zal reageren na eerste overleg oorlogskabinet, VN-Veiligheidsraad zit samen
In Israël is het opnieuw rustig na de aanval vanuit Iran van afgelopen nacht. Volgens het Israëlische leger zijn zowat alle 300 drones en raketten onderschept. De internationale gemeenschap, waaronder de G7, veroordeelt de luchtaanval. De VN-Veiligheidsraad zit momenteel samen. Voor Iran kan het hierbij als vergelding blijven. Maar hoe zal Israël reageren? Het Israëlische oorlogskabinet kwam vandaag samen, maar heeft daar voorlopig nog geen antwoord op. Herlees hier de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie