Avontuur voor kinderen: de Ponyhoeve in Stokrooie

Vanaf de zomer van 2020 zijn enkele verantwoordelijken van de 'Ponyhoeve Painted Dreams' in de weer om kinderen te ontvangen in Stokrooie. Alle kinderen vanaf 2 tot 11 jaar zijn welkom.

 

Ouders kunnen hun kinderen gewoon afzetten bij ‘Ponyhoeve Painted Dreams’ en dat is op de hoek van de Waterlozestraat en de weg naar Thiewinkel (Lummen). De kinderen mogen zelf de pony’s verzorgen. En een ritje maken op een groot paard met Meadows of Vanity hoort er ook bij.

 

Verder zijn er nog leuke spelletjes zoals cowboy en cowgirl en kinderbingo. Op het einde krijgen de kinderen glittertattoo ’s mee naar huis. Meer informatie kan je vinden op de Facebookpagina Ponyhoeve Painted Dreams 

Tekst en foto's: Theo Vallons

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter