Fietsers komen op de eerste plaats in Kuringen-centrum

Ook in Kuringen-centrum werden enkele straten voorzien van een opvallende rode kleur. Dit als kenmerk van een fietsstraat. Want het is de bedoeling om veilig te kunnen fietsen in Kuringen.

 

Rond de basisschool werden enkele ingrepen gedaan. Er was de voorbije dagen omleiding voorzien en dat zal ook nog zo zijn voor de volgende dagen. De rode kleur moet nog verder aangelegd worden richting het Prinsenhof.

 

In een fietsstraat mag je de fietsers niet inhalen en max. 30 kilometer per uur rijden.

 

Verder informatie: www.hasselt.be/werken    

Tekst en foto's: Theo Vallons 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog - Nog niet duidelijk hoe Israël zal reageren na eerste overleg oorlogskabinet, VN-Veiligheidsraad zit samen
In Israël is het opnieuw rustig na de aanval vanuit Iran van afgelopen nacht. Volgens het Israëlische leger zijn zowat alle 300 drones en raketten onderschept. De internationale gemeenschap, waaronder de G7, veroordeelt de luchtaanval. De VN-Veiligheidsraad zit momenteel samen. Voor Iran kan het hierbij als vergelding blijven. Maar hoe zal Israël reageren? Het Israëlische oorlogskabinet kwam vandaag samen, maar heeft daar voorlopig nog geen antwoord op. Herlees hier de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie