Paaswandelzoektocht met Lummense Dalmatiërs

Theo uit Stokrooie heeft al vaker heerlijke wandelingen gemaakt in de omgeving. Je kan zijn verslagen hier op deze website lezen. Zijn wandelclub “De Lummense Dalmatiërs” organiseert t.e.m. 17 april 2021 januari een 'Paaswandelzoektocht'.

 

Van 2 tot 17 april organiseren Kiwanis Quadrivio Lummen in samenwerking met de Gemeente Lummen en de Lummense Dalmatiërs een Paaswandelzoektocht. 

 

Uiteraard binnen je eigen bubbel kan je zelfstandig de ongeveer 7 km lange wandelroute afleggen. Klik hier om de wandelroute te downloaden.
Langs het parcour vind je 7 vragen. Scan de QR code met je gsm en luister goed naar de vraag van onze reporter Ronny.
 Bij elke vraag hoort een letter en met deze letters kan je aan het einde van de wandeling een woord vormen. 
Kleur er lekker op los en gebruik de kleurplaat om je antwoord te noteren en lever deze in bij de gouden brievenbus van de Paashaas aan de sporthal in Lummen. De mooiste inzendingen met het juiste antwoord ontvangen een mooie prijs.

 

Ontmoet de Paashaas op zondag 18 april!
 Op zondag 18 april komt de Paashaas de prijzen uitdelen en zal die dag ook heel veel paaseieren meenemen.
 Als je de Paashaas wil ontmoeten en paaseieren ontvangen, registreer je dan gratis voor 17 april: klik hier

Let op: enkel je tekening/antwoordblad inleveren is geen geldige registratie.
 Registreer je online en je ontvangt dan een mail met je entreebewijs voor de Paashaas. Geen entreebewijs = geen toegang en dit omwille van de veiligheid van iedereen (Covid 19)!

 

Tekening Paashaas om in te kleuren
image001.png
Portable Network Grafik formaat 1.1 MB

Kerstwandelingen van de Lummense Dalmatiërs Limburg

Theo uit Stokrooie heeft al vaker heerlijke wandelingen gemaakt in de omgeving. Je kan zijn verslagen hier op deze website lezen. Zijn wandelclub “De Lummense Dalmatiërs” organiseert t.e.m. 4 januari een 'Permanente Kerstwandeling'. 

 

Starten kan je aan het Kermetaplein in Kermt. De afstanden zijn 7 en 9 km. Er is ook een wandeling van 8 km (5C) en die gaat doorheen het natuurgebied Herkenrodebossen. Deze laatste wandeling mag enkel bewandeld worden tussen 9 en 14 uur. Voor rolstoelgebruikers zijn er wandelingen uitgestippeld met afstanden van 2 en 5 km.

 

’s Avonds kan je genieten van de kerstlichtjes in de verschillende straten van Tuilt en 300 lichtjes op de dreef achter de kerk van Kermt. (Meer Kerstfoto’s vind je op #iedereenwandelt)

 

Tekst en foto's: Theo Vallons

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Jongen (19) neergestoken aan schoolpoort van Spectrumcollege in Lummen: "Geen leerling van school betrokken"
Aan het Spectrumcollege in Lummen is een 19-jarige jongeman uit Lummen neergestoken. Volgens de directie is er niemand van de school bij het incident betrokken. Het slachtoffer is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeert niet in levensgevaar. De verdachte is een 18-jarige jongen, ook afkomstig uit Lummen. Voorlopig is er geen duidelijkheid over de aanleiding.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie