Samen met kikker James op Speurneuzentocht in Stokrooie

Tijdens de krokusvakantie van 13 februari (vanaf 10 uur) t.e.m. 21 februari (tot 18u) kan je samen met de kikker James op Speurneuzentocht gaan.

 

Doorheen de verschillende straten van Stokrooie moet je aan de huizen vragen beantwoorden en de schat zoeken. Een mooi initiatief voor het hele gezin. Je kan dit doen al wandelend, fietsend of steppend. Lees aandachtig de info op:
www.speurneus-james.jouwweb.be en ga aan de slag. Misschien win jij een waardebon van 150 euro voor een springkasteel dat dan de hele dag voor jou is.
Veel geluk! 

Tekst: Theo Vallons
Foto: Cindy Rousseau

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Jongen (19) neergestoken aan schoolpoort van Spectrumcollege in Lummen: "Geen leerling van school betrokken"
Aan het Spectrumcollege in Lummen is een 19-jarige jongeman uit Lummen neergestoken. Volgens de directie is er niemand van de school bij het incident betrokken. Het slachtoffer is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeert niet in levensgevaar. De verdachte is een 18-jarige jongen, ook afkomstig uit Lummen. Voorlopig is er geen duidelijkheid over de aanleiding.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie