Samen met kikker James op Speurneuzentocht in Stokrooie

Tijdens de krokusvakantie van 13 februari (vanaf 10 uur) t.e.m. 21 februari (tot 18u) kan je samen met de kikker James op Speurneuzentocht gaan.

 

Doorheen de verschillende straten van Stokrooie moet je aan de huizen vragen beantwoorden en de schat zoeken. Een mooi initiatief voor het hele gezin. Je kan dit doen al wandelend, fietsend of steppend. Lees aandachtig de info op:
www.speurneus-james.jouwweb.be en ga aan de slag. Misschien win jij een waardebon van 150 euro voor een springkasteel dat dan de hele dag voor jou is.
Veel geluk! 

Tekst: Theo Vallons
Foto: Cindy Rousseau

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

6 tieners veroordeeld voor betrokkenheid bij onthoofding van Franse leerkracht Samuel Paty
Een Franse jeugdrechtbank heeft zes tieners veroordeeld voor de moord op de Franse leerkracht Samuel Paty. Paty werd in 2020 onthoofd, nadat hij tijdens een les over vrije meningsuiting een karikaturen van de profeet Mohammed had getoond. De minderjarigen krijgen celstraffen van 14 maanden met uitstel tot 6 maanden effectief met een elektronische enkelband.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter