Samen met kikker James op Speurneuzentocht in Stokrooie

Tijdens de krokusvakantie van 13 februari (vanaf 10 uur) t.e.m. 21 februari (tot 18u) kan je samen met de kikker James op Speurneuzentocht gaan.

 

Doorheen de verschillende straten van Stokrooie moet je aan de huizen vragen beantwoorden en de schat zoeken. Een mooi initiatief voor het hele gezin. Je kan dit doen al wandelend, fietsend of steppend. Lees aandachtig de info op:
www.speurneus-james.jouwweb.be en ga aan de slag. Misschien win jij een waardebon van 150 euro voor een springkasteel dat dan de hele dag voor jou is.
Veel geluk! 

Tekst: Theo Vallons
Foto: Cindy Rousseau

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Antwerp-supporters teleurgesteld, maar strijdvaardig na gemiste titelkans: "Volgende week beter"
De supporters van Antwerp FC reageren teleurgesteld, maar strijdvaardig na de gemiste kans van hun favoriete club om deze week al kampioen te worden in de Belgische voetbalcompetitie. Antwerp moest daarvoor vanmiddag winnen tegen Union, maar speelde gelijk. "Volgende week beter", klinkt het in een supporterscafé vlak bij de Bosuil, het stadion van Antwerp. Volgende zondag kan The Great Old tegen Genk namelijk alsnog de titel veroveren.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter