Foto's gevraagd voor het Ontmoetingscentrum

Momenteel is het Ontmoetingscentrum Stokrode aan het werken aan een hernieuwde start met nieuwe voorwaarden en ook hieraan gekoppeld een nieuwe website. 
Daarom is men op zoek naar mooie foto’s die duidelijk aangeven hoe je 'onze zaal en cafetaria in Stokrooie' kan omvormen tot een mooie locatie voor diverse gelegenheden zoals familiefeesten, fuiven, babyborrels, verjaardagsfeesten enz...
Het soort van foto’s die aangeven dat de zaal of cafetaria voor vele doeleinden kan worden gebruikt. Vooral hoe jij die toen hebt ingericht, de tafelschikking en versiering en ook sfeerfoto’s van tijdens de activiteit.

Heb je in het verleden iets georganiseerd in het Ontmoetingscentrum en heb je daar mooie foto's van? Dan zou het OC Stokrode het enorm op prijs stellen indien je deze met hun wil delen en kan doorsturen. Een selectie hiervan wordt dan gebruikt als sfeer- en referentiefoto op de nieuwe website. Dit kan toekomstige kandidaat-huurders zeker inspireren. 

Je kan de foto's bezorgen via mail "info@oc-stokrode.be"
of online versturen via www.wetransfer.com
of gebruik de handige dropzone hieronder op deze pagina
Alvast enorm bedankt!!!

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Antwerpse politie vindt geen bedreigingen tegen geschrapte Iftar voor holebi's, burgemeester De Wever haalt uit naar De Roma
De Antwerpse politie heeft geen concrete aanwijzigingen gevonden voor bedreigingen tegen de "Queer Iftar" in de Roma. Dat heeft burgemeester Bart De Wever (N-VA) gezegd op de Antwerpse gemeenteraad. De Wever haalde ook uit naar organisatoren De Roma en Merhaba vzw die volgens hem niet meewerken met het onderzoek van de politie.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter