Foto's gevraagd voor het Ontmoetingscentrum

Momenteel is het Ontmoetingscentrum Stokrode aan het werken aan een hernieuwde start met nieuwe voorwaarden en ook hieraan gekoppeld een nieuwe website. 
Daarom is men op zoek naar mooie foto’s die duidelijk aangeven hoe je 'onze zaal en cafetaria in Stokrooie' kan omvormen tot een mooie locatie voor diverse gelegenheden zoals familiefeesten, fuiven, babyborrels, verjaardagsfeesten enz...
Het soort van foto’s die aangeven dat de zaal of cafetaria voor vele doeleinden kan worden gebruikt. Vooral hoe jij die toen hebt ingericht, de tafelschikking en versiering en ook sfeerfoto’s van tijdens de activiteit.

Heb je in het verleden iets georganiseerd in het Ontmoetingscentrum en heb je daar mooie foto's van? Dan zou het OC Stokrode het enorm op prijs stellen indien je deze met hun wil delen en kan doorsturen. Een selectie hiervan wordt dan gebruikt als sfeer- en referentiefoto op de nieuwe website. Dit kan toekomstige kandidaat-huurders zeker inspireren. 

Je kan de foto's bezorgen via mail "info@oc-stokrode.be"
of online versturen via www.wetransfer.com
of gebruik de handige dropzone hieronder op deze pagina
Alvast enorm bedankt!!!

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog - Nog niet duidelijk hoe Israël zal reageren na eerste overleg oorlogskabinet, VN-Veiligheidsraad zit samen
In Israël is het opnieuw rustig na de aanval vanuit Iran van afgelopen nacht. Volgens het Israëlische leger zijn zowat alle 300 drones en raketten onderschept. De internationale gemeenschap, waaronder de G7, veroordeelt de luchtaanval. De VN-Veiligheidsraad zit momenteel samen. Voor Iran kan het hierbij als vergelding blijven. Maar hoe zal Israël reageren? Het Israëlische oorlogskabinet kwam vandaag samen, maar heeft daar voorlopig nog geen antwoord op. Herlees hier de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie