Opstartavond BIN Stokrooie

Samen voor een veilig Stokrooie! 
Wij nodigen alle bewoners van Stokrooie van harte uit voor de officiële start van BIN Stokrooie op maandag 22 mei vanaf 19:45 in het Ontmoetingscentrum!

 

Tijdens deze avond wordt er uitleg gegeven door de stad Hasselt over de  BuurtInformatieNetwerken, en ondertekenen wij als coördinatoren het charter. Nadien is er nog gelegenheid om na te praten bij een drankje.

 

Hopelijk tot dan,

Goedele Sohl en Annelotte Bollen

 

Wil je er bij zijn? Stuur je naam door naar bin.stokrooie@gmail.com

Wil je nu al lid worden van BIN Stokrooie? Vul het formulier in op https://www.hasselt.be/nl/BIN Inschrijven kan ook tijdens de infoavond of nadien.

Tekst: Annelotte Bollen

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Aantal kankerdiagnoses in ons land lag nooit zo hoog, overlevingskansen wel sterk gestegen
Meer dan 78.400 Belgen hebben vorig jaar te horen gekregen dat ze kanker hadden. Het aantal diagnoses in ons land lag nog nooit zo hoog. Tegelijk daalt het aantal mensen dat sterft aan kanker. En de overlevingskansen bij bepaalde kankers zijn, onder meer dankzij verbeterde behandelingen, sterk gestegen.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie