Opstartavond BIN Stokrooie

Samen voor een veilig Stokrooie! 
Wij nodigen alle bewoners van Stokrooie van harte uit voor de officiële start van BIN Stokrooie op maandag 22 mei vanaf 19:45 in het Ontmoetingscentrum!

 

Tijdens deze avond wordt er uitleg gegeven door de stad Hasselt over de  BuurtInformatieNetwerken, en ondertekenen wij als coördinatoren het charter. Nadien is er nog gelegenheid om na te praten bij een drankje.

 

Hopelijk tot dan,

Goedele Sohl en Annelotte Bollen

 

Wil je er bij zijn? Stuur je naam door naar bin.stokrooie@gmail.com

Wil je nu al lid worden van BIN Stokrooie? Vul het formulier in op https://www.hasselt.be/nl/BIN Inschrijven kan ook tijdens de infoavond of nadien.

Tekst: Annelotte Bollen

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Oud-minister Luc Martens moet voor rechter verschijnen voor het niet terugbetalen van verschillende leningen
Tien mensen die geld geleend hebben aan oud-minister en ereburgemeester Luc Martens uit Roeselare, hebben klacht tegen hem ingediend. Ze nemen het niet dat Martens hen nog niet terugbetaald heeft. De ex-minister geeft toe dat hij te laat is met enkele terugbetalingen, maar hij maakt zich sterk dat hij tegen eind volgende week een oplossing heeft.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter