Afhaal-Restaurantdag op 23 januari t.v.v. vzw Welzijn

De vzw Welzijn organiseert op zondag 23 januari een Afhaal-Restaurantdag. Je bestelt vooraf per e-mail en op zondag ga je je bestelling afhalen in het Jeugdcentrum Kermt. Je steunt er een goed doel mee: de vzw Welzijn. 

Alle maaltijden zijn kant en klaar, enkel nog op te warmen. En je kan kiezen uit heel wat gerechten, vanaf een dagsoep, een hespenschotel, veganistische schotel tot kipfilet of mosselen. Bekijk het menu hieronder. 

Afhaal-Restaurant ZO 2022-01-23.pdf
Adobe Acrobat document 761.3 KB

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Oud-minister Luc Martens moet voor rechter verschijnen voor het niet terugbetalen van verschillende leningen
Tien mensen die geld geleend hebben aan oud-minister en ereburgemeester Luc Martens uit Roeselare, hebben klacht tegen hem ingediend. Ze nemen het niet dat Martens hen nog niet terugbetaald heeft. De ex-minister geeft toe dat hij te laat is met enkele terugbetalingen, maar hij maakt zich sterk dat hij tegen eind volgende week een oplossing heeft.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter