Afhaal-Restaurantdag op 23 januari t.v.v. vzw Welzijn

De vzw Welzijn organiseert op zondag 23 januari een Afhaal-Restaurantdag. Je bestelt vooraf per e-mail en op zondag ga je je bestelling afhalen in het Jeugdcentrum Kermt. Je steunt er een goed doel mee: de vzw Welzijn. 

Alle maaltijden zijn kant en klaar, enkel nog op te warmen. En je kan kiezen uit heel wat gerechten, vanaf een dagsoep, een hespenschotel, veganistische schotel tot kipfilet of mosselen. Bekijk het menu hieronder. 

Afhaal-Restaurant ZO 2022-01-23.pdf
Adobe Acrobat document 761.3 KB

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog - Nog niet duidelijk hoe Israël zal reageren na eerste overleg oorlogskabinet, VN-Veiligheidsraad zit samen
In Israël is het opnieuw rustig na de aanval vanuit Iran van afgelopen nacht. Volgens het Israëlische leger zijn zowat alle 300 drones en raketten onderschept. De internationale gemeenschap, waaronder de G7, veroordeelt de luchtaanval. De VN-Veiligheidsraad zit momenteel samen. Voor Iran kan het hierbij als vergelding blijven. Maar hoe zal Israël reageren? Het Israëlische oorlogskabinet kwam vandaag samen, maar heeft daar voorlopig nog geen antwoord op. Herlees hier de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie