Paasfeest 2024 van KANDO

Paasfeest 2024 van KANDO (nieuwe naam van KVG) Kermt, Herk de stad en omstreken.

 

Traditioneel houdt KANDO elk jaar op Paasmaandag zijn paasviering. Ook dit jaar ging de viering door in Spalbeek, in de voor de gelegenheid mooi versierde zaal Eneide. Met plezier konden we vaststellen dat er dit jaar meer inschrijvingen waren dan gewoonlijk. Zouden we corona eindelijk achter ons kunnen laten?

De viering begon met een hartelijke ontvangst door onze voorzitster Marie-Jeanne met een lekker glaasje fruitsap of cava.

Nadien heette Peter iedereen welkom en bracht hij een korte bezinningstekst.


Dan begon het feest echt aan een mooi gedekte en met veel creativiteit versierde tafel, wat een dikke pluim verdient voor iedereen die hieraan zijn steentje heeft bijgedragen.


Het werd een lekker en tot in de puntjes verzorgd paasdiner waarbij de quiche met verse groenten zeer in de smaak viel.


Er werd ook aan de ontspanning gedacht. Daarvoor zorgde “HET GEBAK”, die met veel warmte en enthousiasme liedjes bracht en meteen iedereen in de zaal in een vrolijke stemming kreeg.


Het bestuur wil iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid en waren oprecht blij dat jullie erbij waren. Het was weer een geslaagde editie!

Kamiel, Lutgarde, Peter, Gerard, Romain en Marie-Jeanne.

Tekst: Rita Pollaris
Foto's: Theo Vallons

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Testaankoop en Unia klagen goedkopere tickets via NMBS-app aan en dreigen met rechtszaak: "Digitale discriminatie"
Consumentenorganisatie Testaankoop en gelijkekansencentrum Unia klagen aan dat sommige vervoerbewijzen van de NMBS op dit moment goedkoper zijn via de app dan aan het loket en aan de verkoopautomaten. Als de openbaarvervoersmaatschappij tegen 31 augustus niet bevestigt dat ze zal stoppen met het aanbieden van digitale voordeeltarieven, dan komt er een rechtszaak.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie