Paasfeest KVG in Spalbeek

Op Paasmaandag werd er Paasfeest gevierd vanuit KVG Kermt - Herk-de-Stad. Gewoonlijk komen de bestuursleden en de leden samen voor het Paasfeest in de zaal Eneinde te Spalbeek.

 

Peter zorgde voor een welkomstwoord. Daarna was er een bezinning van onze pastoor. Het was een film van de zandtovenaar. Tijdens muziek beeldde de zandtovenaar in het zand het lijden van Jezus uit.

 

Bij het einde mochten wij aanschuiven voor een lekkere Paasmaaltijd. Muziek kwam er ook aan te pas. De zanger zorgde voor liedjes die iedereen kon meezingen. Tussendoor vertelde hij mopjes. Ook aan de tombola werd gedacht.

Iedereen ging tevreden naar huis.  

Tekst en foto's: Theo Vallons

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

6 tieners veroordeeld voor betrokkenheid bij onthoofding van Franse leerkracht Samuel Paty
Een Franse jeugdrechtbank heeft zes tieners veroordeeld voor de moord op de Franse leerkracht Samuel Paty. Paty werd in 2020 onthoofd, nadat hij tijdens een les over vrije meningsuiting een karikaturen van de profeet Mohammed had getoond. De minderjarigen krijgen celstraffen van 14 maanden met uitstel tot 6 maanden effectief met een elektronische enkelband.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter