Stokrooie heeft een nieuw speeltuintje

In de Waterstraat in Stokrooie is een speeltuintje met vier nieuwe speeltoestellen geopend. Gelegen vlak aan de buitenschoolse kinderopvang ‘De Kleurdoos’. Het gebeurde in overleg met de basisschool Stokrooie.

De bedoeling van de Stad Hasselt is dat alle kinderen vrij toegang krijgen aan de speeltoestellen. Dat zij op een korte afstand van hun woonplaats samen kunnen spelen. Het speeltuig dat aan de buitenschoolse opvang staat wordt binnenkort ook vrij toegankelijke voor alle kinderen. De stad Hasselt voert nog enkele afwerkingen uit.  Tekst en foto’s: Theo Vallons

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Testaankoop en Unia klagen goedkopere tickets via NMBS-app aan en dreigen met rechtszaak: "Digitale discriminatie"
Consumentenorganisatie Testaankoop en gelijkekansencentrum Unia klagen aan dat sommige vervoerbewijzen van de NMBS op dit moment goedkoper zijn via de app dan aan het loket en aan de verkoopautomaten. Als de openbaarvervoersmaatschappij tegen 31 augustus niet bevestigt dat ze zal stoppen met het aanbieden van digitale voordeeltarieven, dan komt er een rechtszaak.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie