Graveren fietsen

2012

Elke vierde zaterdag van de maand dus eerstvolgende afspraak op 23 juni kan je tussen 10 en 12 uur gratis je fiets laten graveren bij de gemeenschapswachten aan de achterkant van het stadhuis. Je rijksregisternummer wordt in je fiets gegraveerd.

Info: Preventiedienst - Tel: 011.23.94.65 - huisvanpreventie@hasselt.be 

2010

Heb je een (nieuwe) fiets? Hebt je er dan al aan gedacht om je fiets te laten graveren? Elke 3e en 4e zaterdag van elke maand kan je tussen 10u en 12u je fiets GRATIS laten graveren aan het stadhuis in Hasselt (Groenplaats).

 

Dit in samen werking met de dienst mobiliteit en verkeer Hasselt.
Meer info: 011/242724 

 

2009

De preventiedienst van de Stad Hasselt organiseert een actie om de burger te sensibiliseren rond fietsdiefstal.  Het graveren van fietsen is nog steeds een efficiënte manier om fietsdiefstal tegen te gaan.  Dit maakt een fiets minder aantrekkelijk voor een mogelijke fietsdief en als de fiets toch gestolen wordt en teruggevonden wordt, kan hij direct terugbezorgd worden aan de rechtmatige eigenaar.  

Vanaf half oktober komt het fietsgraveren naar je toe!  Iedere woensdagnamiddag kan je van 14u tot 17u terecht bij de stadswachten voor het gratis graveren van je fiets op de volgende locaties: 

15/10 - Kermt, aan het Belgiëplein
22/10 - Wimmertingen, aan zaal de Wimbert
29/10 - Stevoort, aan zaal de Steborg
05/11 - Kuringen, aan de Gildezaal (ook voor de inwoners van Stokrooie)
12/11 - Sint-Lambrechts Herk, an zaal Elckerlyc
19/11 - Kiewit, aan zaal de Binder
26/11 - Runkst, aan zaal Sint-Hubertus

De mensen die hun fiets komen graveren zullen ook een fietsflyer meekrijgen, waarop de belangrijkste preventietips tegen fietsdiefstal nog eens herhaald worden.  Bovendien krijgen ze een kleine beloning mee omdat ze hun fiets zijn komen graveren.  
Onze maandelijkse graveerdagen (iedere 3de en 4de zaterdag van de maand, van 10u tot 12u) aan de achterkant van het stadhuis blijven daarnaast evenzeer doorlopen.  

info: Stad Hasselt
Foto: Stad Aalst

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Oud-minister Luc Martens moet voor rechter verschijnen voor het niet terugbetalen van verschillende leningen
Tien mensen die geld geleend hebben aan oud-minister en ereburgemeester Luc Martens uit Roeselare, hebben klacht tegen hem ingediend. Ze nemen het niet dat Martens hen nog niet terugbetaald heeft. De ex-minister geeft toe dat hij te laat is met enkele terugbetalingen, maar hij maakt zich sterk dat hij tegen eind volgende week een oplossing heeft.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter