Week van de Bib 2010

In de Stedelijke bibliotheek van Kuringen pakken ze van 16 tot 24 oktober uit met allerlei extraatjes. Tijdens het bezoek wordt u verwelkomd met een drankje en er zijn enkele spulletjes gratis om in je leesboek te steken. Handig om weten is dat als je je tijdens de bibliotheekweek lid maakt, je het eerste jaar geen lidgeld hoeft te betalen.
Op zondag 17 oktober van 10.30 u tot 11.45 u kan je luisteren naar “De Openbaring” gebracht door Maarten Westra Hoekzema, dit is gratis.

Wel liefst vooraf inschrijven via tel. 011/244300 of bibliotheek@hasselt.be

Met de (gratis) 'bibzak' naar de bibliotheek (2009)

Vanaf 1 februari 2009 kan je gratis een stevige herbruikbare 'bibzak' krijgen, als je tenminste lid bent van de bibliotheek.

Wat moet je hiervoor doen? Gewoon de bon uitknippen uit “de Nieuwe Hasselaar” van februari 2009 (blz 12) en deze inleveren in de bibliotheek. Je kan hiervoor terecht in alle bibliotheken van Hasselt, maar voor de inwoners van Stokrooie is de hoofdbibliotheek van Kuringen (Joris Van Oostenrijckstraat) het meest nabij.

Zonder gratis bon worden de bibzakken in de bibliotheek verkocht aan 0,50 €. Zakken die eventueel achteraf stuk gaan worden gratis vervangen.

Meer info: Stedelijke Bibliotheek Hasselt - 011 24 43 00

Bibliotheek bezoekt de minder mobiele personen

De Stedelijke Bibliotheek van Hasselt nam het initiatief om minder mobiele senioren de kans te geven een boek te laten lezen. Er werd opgestart met een enthousiaste medewerkers die bij de minder mobiele senioren aan huis langs gaan op donderdag- of vrijdagnamiddag. Het pakket dat de bibliotheek aanbiedt, gaat van boeken en tijdschriften, cd’s en dvd’s. Het is ook mogelijk om de catalogus van de bibliotheek online te raadplegen, om zo het verlanglijstje samen te stellen.

Deze service is volledig gratis.  

Meer informatie: Stedelijke bibliotheek Hasselt (Kuringen) - tel 011/24 43 00

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Politie pakt 8 mensen op die mogelijk terreuraanslag voorbereidden in België: "Jongvolwassenen die op korte tijd radicaliseerden"
De federale gerechtelijke politie heeft gisteravond in totaal 8 mensen opgepakt die mogelijk betrokken zijn bij de voorbereidingen voor een terreuraanslag in ons land. Het gaat om twee verschillende dossiers die mogelijk met elkaar gelinkt zijn.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter