Gratis autoruiten graveren op 29 mei 2010

Bij de preventiedienst is ieder Hasselaar uitgenodigd op 29 mei voor een gratis autograveerbeurt tussen 9u00 en 16u00. Plaats van autograveerbeurt: Centrale uitvoeringsdiensten Hellebeemden 20 Hasselt.
Dit wordt uitgevoerd in samenwerking met de firma Carglas.
Vanaf dit jaar kan u ook uw aanhangwagen gratis laten graveren. Om alles vlotter laten te verlopen gelieve vooraf een seintje te geven.

Info: 011/239466
Huisvanpreventie@hasselt.be

Gratis je autoruiten laten graveren op 20 juni 2009

Het graveren van autoruiten om autodiefstal tegen te gaan. Dit maakt een auto minder aantrekkelijk voor een mogelijke autodief en als de auto toch gestolen wordt en teruggevonden wordt, kan hij direct terugbezorgd worden aan de rechtmatige eigenaar. Daarom organiseert de Preventiedienst van de Stad Hasselt in samenwerking met de firma Carglass een gratis autograveerdag.
Deze actie zal doorgaan op zaterdag 20 juni '09 van 9 tot 16 uur in de Centrale Werkplaatsen van de Stad Hasselt. Deze zijn gelegen aan de Hellebeemden 20 in 3500 Hasselt.
Om de dag vlot te laten verlopen - zonder al te lange wachtrijen - vraagt de organisatie om op voorhand in te schrijven via dit emailadres: huisvanpreventie@hasselt.be of telefonisch op het nummer 011 23 94 66.

Info en foto: Stad Hasselt & Hazodi

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog formatie - Formateur Diependaele praat morgen al met Mahdi en Depraetere, echte onderhandelingen starten mogelijk volgende week 
Federaal informateur Bart De Wever (N-VA) heeft verslag uitgebracht bij de koning over zijn opdracht. Die heeft zijn opdracht met een week verlengd. Op Vlaams niveau geven zowel N-VA, Vooruit als CD&V aan dat ze bereid zijn om onderhandelingen op te starten. Matthias Diependaele (N-VA) zal die de formatiegesprekken leiden. Volg de formatie op de voet in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie