Jouw eigen winterfoto's hier...

Mail je eigen winterfoto's naar info@stokrooie.be en wij publiceren ze GRATIS hier op deze pagina. Je mag alle foto's sturen die je wil, zolang ze maar als onderwerp "winter" of "sneeuwpret" hebben en gemaakt zijn door iemand uit Stokrooie. Indien je meerdere foto's instuurt kiezen wijzelf er enkele uit om te publiceren op de website.

Bestandsformaat
Je mag als bestandsformaat gebruiken wat je wil. Wij kunnen vrijwel alle formaten aan. Foto's gemaakt met een ingewikkelde professionele digitale camera of foto's met een compact of met een GSM. Alles kan, zolang het maar digitale foto's zijn.

Auteursrechten
Zodra je ons een foto mailt, geef je ons hierdoor ook het recht deze te publiceren op de website Stokrooie. Het is uiteraard de bedoeling dat je de foto zelf hebt gemaakt. Dus geen foto sturen die je van het internet hebt gedownload want daar heb jij de auteursrechten niet van. Door het mailen van de foto gaan wij ervan uit dat jij hiervan de rechten hebt.

Kan ik iets winnen ?
Nee, je wint niets, maar je krijgt wél een vermelding op de website Stokrooie én waarschijnlijk een levenslange beroemdheid bij de inwoners van Stokrooie...

Hoe in te sturen?
Gewoon een e-mail sturen naar info@stokrooie.be en in bijlage de foto('s) meesturen. Vermeld in de e-mail ook jouw volledige naam en adres. Je adres wordt omwille van privacy reden niet vermeld op de website.

Reeds ingezonden...

Erik Van den Abbeele
Erik Van den Abbeele
Erik van den Abbeele
Erik van den Abbeele

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Franse president Macron sluit sturen van westerse troepen naar Oekraïne in de toekomst niet uit
De Franse president Emmanuel Macron sluit het sturen van westerse troepen naar Oekraïne niet uit. "Er is voorlopig geen consensus over, maar we mogen in de toekomst niets uitsluiten", zei hij na een Europese top over steun aan Oekraïne. Een 15-tal landen gaat wel een "munitiecoalitie" vormen om munitie aan te kopen voor Oekraïne.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter