Het Koninklijk Marine Kadettenkorps zoekt nieuwe leden

KMK Hasselt

Daar we als jeugdbeweging minder gekend zijn en alle promotie kunnen gebruiken, zijn we dringend op zoek naar nieuwe leden voor onze jeugdbeweging KMK Hasselt.
Alle jongens en meisjes vanaf 12 jaar zijn welkom (Juniors vanaf 10jaar).

www.kmkhasselt.be

Dank bij voorbaat.

info: P.Boerjan - 2 commandant (KMK) - HAD/PR sectie Hasselt  

 

Stokrooie en de Marinekadetten

Het Koninklijk Marine Kadettenkorps heeft een speciale band met Stokrooie. Ieder jaar zorgen zij voor de officiële aankomst van Sinterklaas in Stokrooie aan de loskade Van Helmont.

Het Koninklijk Marine Kadettenkorps is een jeugdbeweging voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar. "Wij komen elke zaterdag samen op de KMK boot aan de kanaalkom te Hasselt" zegt tweede commandant Patrick Boerjan.

"We zijn een jeugdbeweging met activiteiten op en rond het water met eigen boten waar de jongeren zelf mogen leren mee varen. Ook hebben we landactiviteiten zoals dropping, weekends, rappel enz. Tevens zijn er nationale kampen in Elsenborn of in Oostende. Verder kan er deelgenomen aan nationale en internationale activiteiten. Vorig jaar hebben kadetten deelgenomen aan een internationale uitwisseling in Engeland met Engelse, Zweedse, Russische, Amerikaanse en Canadese kadetten. Dit jaar mogen er deelnemen aan de tallships Race vanuit Antwerpen tot  Aalborg in Denemarken. Er is voor ieder wat wils."

Het Koninklijk Marine Kadettenkrops is dringend op zoek naar jongens en meisjes vanaf 10 jaar. Patrick Boerjan: "Je mag gerust enkele malen komen proberen of je het leuk vind. Bel vooraf even voor je komt."

Info : www.kmkhasselt.be
mail: hasselt@kmk.be
Telefoon: 0485/989618 of 011/872170

Patrick Boerjan - 3LT (KMK) - HAD/PR sectie Hasselt

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Oud-minister Luc Martens moet voor rechter verschijnen voor het niet terugbetalen van verschillende leningen
Tien mensen die geld geleend hebben aan oud-minister en ereburgemeester Luc Martens uit Roeselare, hebben klacht tegen hem ingediend. Ze nemen het niet dat Martens hen nog niet terugbetaald heeft. De ex-minister geeft toe dat hij te laat is met enkele terugbetalingen, maar hij maakt zich sterk dat hij tegen eind volgende week een oplossing heeft.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter