Vlaanderen Vakantieland in Stokrooie

Zaterdag 27 en zondag 28 maart 2010 viert het televisieprogramma Vlaanderen Vakantieland feest in Hasselt. Ook Stokrooie zal deelnemen aan dit feestprogramma. We werden door de organisatie aanvaard met onze rondwandeling door het bewegwijzerde natuurgebied De Groene Delle in Stokrooie.

Er zijn twee wandelingen voorzien met deskundige gids: zowel op zaterdag als op zondag, telkens om om 13.30 uur. De deelnemers komen uit heel Vlaanderen.

Zin om zaterdag of zondag met Vlaanderen-Vakantieland mee te wandelen in Stokrooie? Afspraak om half twee afspraak aan de terminus van bus H3 (kruispunt Waterlozestraat/Pikanshoefstraat, tevens start Stadswandelweg). Vooraf reserveren is niet nodig.

Info: Erik Van den Abbeele (0479/446103)

Beluister reportage over Stokrooie tijdens Middagpost - Radio 2

Op 25 maart 2010 tijdens het programma Middagpost op Radio-2 Limburg maakte Radio-2 een reportage over de wandelweg doorheen de Groene Delle en dit in het kader van het feestweekend van Vlaanderen Vakantieland. Beluister de reportage, klik hierboven op de playtoets.

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Oud-minister Luc Martens moet voor rechter verschijnen voor het niet terugbetalen van verschillende leningen
Tien mensen die geld geleend hebben aan oud-minister en ereburgemeester Luc Martens uit Roeselare, hebben klacht tegen hem ingediend. Ze nemen het niet dat Martens hen nog niet terugbetaald heeft. De ex-minister geeft toe dat hij te laat is met enkele terugbetalingen, maar hij maakt zich sterk dat hij tegen eind volgende week een oplossing heeft.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter