Vlaanderen Vakantieland in Stokrooie

Zaterdag 27 en zondag 28 maart 2010 viert het televisieprogramma Vlaanderen Vakantieland feest in Hasselt. Ook Stokrooie zal deelnemen aan dit feestprogramma. We werden door de organisatie aanvaard met onze rondwandeling door het bewegwijzerde natuurgebied De Groene Delle in Stokrooie.

Er zijn twee wandelingen voorzien met deskundige gids: zowel op zaterdag als op zondag, telkens om om 13.30 uur. De deelnemers komen uit heel Vlaanderen.

Zin om zaterdag of zondag met Vlaanderen-Vakantieland mee te wandelen in Stokrooie? Afspraak om half twee afspraak aan de terminus van bus H3 (kruispunt Waterlozestraat/Pikanshoefstraat, tevens start Stadswandelweg). Vooraf reserveren is niet nodig.

Info: Erik Van den Abbeele (0479/446103)

Beluister reportage over Stokrooie tijdens Middagpost - Radio 2

Op 25 maart 2010 tijdens het programma Middagpost op Radio-2 Limburg maakte Radio-2 een reportage over de wandelweg doorheen de Groene Delle en dit in het kader van het feestweekend van Vlaanderen Vakantieland. Beluister de reportage, klik hierboven op de playtoets.

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Antwerpse politie vindt geen bedreigingen tegen geschrapte Iftar voor holebi's, burgemeester De Wever haalt uit naar De Roma
De Antwerpse politie heeft geen concrete aanwijzigingen gevonden voor bedreigingen tegen de "Queer Iftar" in de Roma. Dat heeft burgemeester Bart De Wever (N-VA) gezegd op de Antwerpse gemeenteraad. De Wever haalde ook uit naar organisatoren De Roma en Merhaba vzw die volgens hem niet meewerken met het onderzoek van de politie.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter