Vlaanderen Vakantieland in Stokrooie

Zaterdag 27 en zondag 28 maart 2010 viert het televisieprogramma Vlaanderen Vakantieland feest in Hasselt. Ook Stokrooie zal deelnemen aan dit feestprogramma. We werden door de organisatie aanvaard met onze rondwandeling door het bewegwijzerde natuurgebied De Groene Delle in Stokrooie.

Er zijn twee wandelingen voorzien met deskundige gids: zowel op zaterdag als op zondag, telkens om om 13.30 uur. De deelnemers komen uit heel Vlaanderen.

Zin om zaterdag of zondag met Vlaanderen-Vakantieland mee te wandelen in Stokrooie? Afspraak om half twee afspraak aan de terminus van bus H3 (kruispunt Waterlozestraat/Pikanshoefstraat, tevens start Stadswandelweg). Vooraf reserveren is niet nodig.

Info: Erik Van den Abbeele (0479/446103)

Beluister reportage over Stokrooie tijdens Middagpost - Radio 2

Op 25 maart 2010 tijdens het programma Middagpost op Radio-2 Limburg maakte Radio-2 een reportage over de wandelweg doorheen de Groene Delle en dit in het kader van het feestweekend van Vlaanderen Vakantieland. Beluister de reportage, klik hierboven op de playtoets.

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Aantal kankerdiagnoses in ons land lag nooit zo hoog, overlevingskansen wel sterk gestegen
Meer dan 78.400 Belgen hebben vorig jaar te horen gekregen dat ze kanker hadden. Het aantal diagnoses in ons land lag nog nooit zo hoog. Tegelijk daalt het aantal mensen dat sterft aan kanker. En de overlevingskansen bij bepaalde kankers zijn, onder meer dankzij verbeterde behandelingen, sterk gestegen.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie