Virga-Jesse komt naar Stokrooie

In aanloop naar de Virga Jesse-ommegang van 13- 29 augustus 2010 komt het beeld van de Virga Jesse naar verschillende deelgemeente van Hasselt. Ook de parochies van Hasselt-West komen aan  beurt om het beeld te verwelkomen.

Stokrooie - vrijdag 28 mei om 19 u - gebedsviering in de Sint- Amandus kerk
Tuilt - zaterdag 29 mei om 19 u - gebedsviering in de Sint- Jozef kerk
Spalbeek - zondag 30 mei 19 u - gebedsviering aan de kapel
Kermt - maandag 31 mei om 19 u - sluiting meimaand met Eucharistieviering in onze O.L.Vrouw Tenhemelopneming kerk.

Tekst: Theo Vallons

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Antwerpse politie vindt geen bedreigingen tegen geschrapte Iftar voor holebi's, burgemeester De Wever haalt uit naar De Roma
De Antwerpse politie heeft geen concrete aanwijzigingen gevonden voor bedreigingen tegen de "Queer Iftar" in de Roma. Dat heeft burgemeester Bart De Wever (N-VA) gezegd op de Antwerpse gemeenteraad. De Wever haalde ook uit naar organisatoren De Roma en Merhaba vzw die volgens hem niet meewerken met het onderzoek van de politie.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter