Virga-Jesse komt naar Stokrooie

In aanloop naar de Virga Jesse-ommegang van 13- 29 augustus 2010 komt het beeld van de Virga Jesse naar verschillende deelgemeente van Hasselt. Ook de parochies van Hasselt-West komen aan  beurt om het beeld te verwelkomen.

Stokrooie - vrijdag 28 mei om 19 u - gebedsviering in de Sint- Amandus kerk
Tuilt - zaterdag 29 mei om 19 u - gebedsviering in de Sint- Jozef kerk
Spalbeek - zondag 30 mei 19 u - gebedsviering aan de kapel
Kermt - maandag 31 mei om 19 u - sluiting meimaand met Eucharistieviering in onze O.L.Vrouw Tenhemelopneming kerk.

Tekst: Theo Vallons

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog: WHO verandert geweer van schouder en raadt iedereen aan neus- en mondmaskers in het openbaar te dragen
De Wereldgezondheidsorganisatie raadt nu toch aan om neus- en mondmaskers in het openbaar te dragen. Daarmee verandert de WHO het geweer van schouder. Vandaag komt de "superkern" (de tien partijen die de regering-Wilmès volmachten hebben gegeven + de top van de federale regering) opnieuw bijeen in Hertoginnedal. Op tafel ligt de verlenging van de huidige coronamaatregelen én een nieuw financieel steunpakket, met focus op de horeca, onze koopkracht en de ziekenhuizen. En de dagelijkse corona-cijfers zijn (over het algemeen) opnieuw in dalende lijn. Volg al het coronanieuws in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter