Boulevard in beweging

Op zondag 30 mei 2010 wordt in Hasselt de Groene Boulevard en de binnenstad van 12 tot 19 uur verkeersvrij gemaakt. De meeste activiteiten concentreren zich op de Groene Boulevard, de stedelijke musea en het Kolonel Dussartplein.

Er is heel wat muziek te beluisteren, het Modemuseum verwelkomt je met Beauty & Mode, en er staat ook een spiegeltent in het Modemuseum. Op de Boulevard kan je fietsen, joggen, skaten, skeeleren, wandelen of steppen. En op het kolonel Dusstartplein staat de WATT roadshow waarbij je kan kennismaken met alternatieve brandstoffen en mobiliteit.

Programma Kolonel Dusstartplein:
1. Nordic Walking: initiatie.
2. Skeeler- skate: intiatie – ontlenen van materiaal.
3. BMX –MTB: intiatie-ontlenen van materiaal.
4. Graveren & laten nakijken van fietsen..
5. Ontlening van hartslag meter voor geïnteresseerden.
6. Zumba.
7. Info stand Virga-jesse Feesten.
8. Capoeira.
9. Driewielerrun & gocart run.
10. BMX groot en klein.

Er wordt ook gesport en gedanst op de Groene Boulevard.

Tekst: Theo Vallons
Foto: hasseltlokaal

 

meer info

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog: WHO verandert geweer van schouder en raadt iedereen aan neus- en mondmaskers in het openbaar te dragen
De Wereldgezondheidsorganisatie raadt nu toch aan om neus- en mondmaskers in het openbaar te dragen. Daarmee verandert de WHO het geweer van schouder. Vandaag komt de "superkern" (de tien partijen die de regering-Wilmès volmachten hebben gegeven + de top van de federale regering) opnieuw bijeen in Hertoginnedal. Op tafel ligt de verlenging van de huidige coronamaatregelen én een nieuw financieel steunpakket, met focus op de horeca, onze koopkracht en de ziekenhuizen. En de dagelijkse corona-cijfers zijn (over het algemeen) opnieuw in dalende lijn. Volg al het coronanieuws in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter