Gratis Virga Yes zitkussentjes beschikbaar

In het kader van het stoelenproject ‘Pimp your chair’, brengt het stadsbestuur een leuk hebbeding op de markt, het ‘Virga Yes’-zitkussentje. Een opvallend kussentje in groen, blauw, geel en rood, dat het stadsbestuur zal uitdelen aan de Hasselaren de week voor de Virga Jessefeesten en tijdens de feesten zelf.  Ideaal om mee te nemen naar de tribunes om de ommegangen te bekijken en nadien nog te gebruiken op de zomerfestivals.

Op verschillende momenten komt het stadsbestuur de Virga Yes!- zitkussentjes persoonlijk uitdelen in de wijken. Hieronder vind je de datums en tijdstippen dat ze bij jou in de buurt zijn. Niet thuis? Niet getreurd! Vanaf 6 augustus kan je jouw kussentje ook oppikken bij de dienst Toerisme (Lombaardstraat 3, vlakbij het stadhuis). Vergeet dan wel de bon in de speciale editie van De Nieuwe Hasselaar niet uit te knippen en mee te nemen!

Inwoners van Stokrooie kunnen terecht in Spalbeek of in Kuringen. Of op een van de andere plaatsen...


Vrijdag 6 augustus 2010
15.00 uur: Runkst (Sint-Hubertusplein)

Maandag 9 augustus 2010
11.00 uur: Sint-Lambrechts-Herk (parking tegenover de kerk)
13.00 uur: Stevoort (Sint-Maartenplein)
14.30 uur: Spalbeek (Stedelijke Basisschool)
16.00 uur: Kermt (Belgiëplein)

Dinsdag 10 augustus 2010
09.30 uur: Godsheide (ontmoetingscentrum Godsheide)
11.00 uur: Kiewit (ontmoetingscentrum De Binder)
16.00 uur: Banneuxwijk (kerkplein Hazelarenlaan)

Woensdag 11 augustus 2010
09.00 uur: Rapertingen (kerkplein)
10.30 uur: Kuringen (kerkplein)
13.30 uur: Centrum – Hollandsveld – Kapermolen (Kolonel Dusartplein)
15.30 uur: Heilig Hartwijk (Heilig Hartplein)

Info: Stad Hasselt
Foto: Roland Hermans


Het kussentje op de foto werd door Marcel Vanthilt gesigneerd tijdens een bezoek aan het TV-programma Villa Vanthilt. De "echte" kussentjes zijn evenwel zonder zijn handtekening...

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog formatie - Formateur Diependaele praat morgen al met Mahdi en Depraetere, echte onderhandelingen starten mogelijk volgende week 
Federaal informateur Bart De Wever (N-VA) heeft verslag uitgebracht bij de koning over zijn opdracht. Die heeft zijn opdracht met een week verlengd. Op Vlaams niveau geven zowel N-VA, Vooruit als CD&V aan dat ze bereid zijn om onderhandelingen op te starten. Matthias Diependaele (N-VA) zal die formatiegesprekken leiden. Volg de formatie op de voet in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie